Als club zijn we er ons bewust van dat we een verantwoordelijkheid hebben wat betreft sportweddenschappen en andere vormen van gokken. We weten uit onderzoek dat sportclubleden vijfmaal vaker deelnemen aan sportweddenschappen dan de algemene bevolking. Het gokgedrag van sportclubleden is bovendien tienmaal meer risicovol.
We zien het daarom als onze taak om te waken over het welzijn van onze leden in de context van de sportbeleving. We werken aan een omgeving waar de sportbeleving centraal staat, en gokken niet de norm is.

Het is alomtegenwoordig. Na de verhalen van #metoo en grensoverschrijdende gevallen in de media en het hoger onderwijs is het duidelijk dat dit niet te onderschatten is.

Als sportclub is het belangrijk om een aanspreekpunt te hebben zodat spelers, trainers, begeleiders of wie het ook nodig acht, dit zonder schroom kan bespreken en zodat we er gepast tegen kunnen optreden. Enkele personen van de club zijn opgeleid om te weten hoe hierop te reageren.

Heb je zelf grensoverschrijdend gedrag ervaren of was je er getuige van? Aarzel niet om contact op te nemen met hen.

Zoals in elke organisatie kunnen de activiteiten slechts vlot verlopen indien iedereen zich houdt aan de afspraken en spelregels. Deze regels zijn door KMTHC opgenomen in het intern reglement. Heb je vragen met betrekking tot de werking van de club, gelieve je dan te wenden tot één van de besturen.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door KMTHC, Zemstseweg 39 te 2811 Mechelen, info@kmthc.be, voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving en voor directe informatie (om u op de hoogte te houden van onze activiteiten) op basis van ons gerechtvaardigd belang om sport aan te bieden.

Indien u niet wil dat wij gegevens verwerken met het oog op onze direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op gdpr@KMTHC.be. Via dat adres kan u ook altijd vragen, welke gegevens wij over u verwerken en vragen om ze te verbeteren of laten wissen, of vragen om ze over te dragen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vindt u hier.

KMTHC verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van de persoonsgegevens na te leven.

Een tennis/hockeyclub draaiende houden ... Daar komt heel wat bij kijken. Wist je trouwens dat er veel werk wordt verzet door vrijwilligers? 

Maar nu onze club groeit, hebben we meer dan ooit helpende handen nodig. 

Voel jij je aangesproken en wil je meewerken aan de duurzame uitbouw van onze mooie club? Stuur dan meteen een mailtje naar info@kmthc.be

Op onze website vind je veel informatie terug. Vind je niet onmiddellijk wat je zoekt? Even een overzicht van wat je waar terugvindt.

© website powered by Twizzit.com