Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we dit jaar ook zomerhockey op vrijdag 26 mei, 2, 9, 16 en 23 juni van 18u tot 21u (startuur laatste wedstrijden).

Ploegen schrijven zich in per leeftijdscategorie. Dit mogen gemengde ploegen zijn, jongens – meisjes, 1e en 3e ploeg door elkaar, alle combinaties mogen.

Onze Partner in de kijker heeft niet alleen interessante stockdeals, ze hebben ook een mooie KMTHC deal klaarstaan. Als lid van onze mooie club krijg je 1% korting bij de aankoop van een nieuwe wagen.

Bekijk alle info van deze mooie deal op www.kmthcdeals.be. Er staan trouwens nog verschillende andere op!

We hebben onze Battle of the ages verplaatst naar 28 juni zodat iedereen vrij is van interclub en examens. Verdedig jij de eer van de oude garde, of ben jij net jong aanstormend talent dat onze oude garde graag eens het vuur aan de schenen legt? Schrijf nu al in voor dit leuke clubevent!

Je kan niet naast de auto's van verschillende van onze trainers kijken op de parking. Helemaal bestickerd met onze clubkleuren. Voor deze auto's werken we samen met onze autopartner Auto Natie Group. Zij zijn onze 'Partner in de kijker'.

Op zoek naar een nieuwe wagen en geen zin om zoals velen maanden of langer te moeten wachten? Auto Natie Group heeft de oplossing!

Op zaterdag 10 juni organiseren we voor de eerste keer 'La Cava de Padel'. Dit women's only tornooi is een uniek concept binnen de padelwereld. Er zal gespeeld worden in teams van 4 speelsters (zoals tijdens de interclub). Je kan inschrijven in 3 reeksen en het hele gebeuren is overgoten met een spaans sausje met de netflix reeks in het achterhoofd.

De (speciale) olympische vlam is vandaag onder persbelangstelling aangestoken op de Grote Markt. Nog twee weken en dan strijken de Special Olympics ook neer op onze club. Als een van de 11 locaties zijn wij gastheer voor het tennis- en het hockeytornooi.

Het zomerseizoen padel en tennis is nu echt begonnen met de start van de interclub. Maar binnenkort beginnen de tornooien ook. Op 26 mei begint het enkeltornooi en op 29 mei het eerste padeltornooi. De inschrijvingen zijn geopend

Gezocht: versterking voor het tennis & padel barteam! KMTHC Tennis & Padel werkt met een vast barteam.

We hebben extra versterking nodig. Lijkt de andere kant van de toog iets voor jou? Of wil je dat eens uittesten? Van harte welkom!

We werken intussen al enkele jaren zeer succesvol samen met TC Wingfield (Tennis Mechelen) voor de organisatie van onze tennisschool. Net zoals vorig jaar gaan we verder dan alleen de tennisschool.

Als tennislid van KMTHC kan je ook één keer per week op Wingfield tennissen, en omgekeerd. Op die manier willen we de banden tussen beide clubs nog nauwer maken.

Het hele jaar door organiseren wij bovenop het startersprogramma nog gratis proeftrainingen voor kinderen vanaf 3,5 tot en met 12 jaar. Hierbij leren ze stap voor stap wat hockey te beiden heeft.

© website powered by Twizzit.com