Je ziet de reclameborden aan de kant van de sportvelden en de logo's op de website, maar wie zijn onze partners eigenlijk? 

We zetten BDO in de kijker:   

BDO - Partner in de kijker

Feestelijke aankondiging: op zaterdag 2/12 brengen de Sint en zijn vrolijke pieten een bezoekje aan onze club!

Je ziet de reclameborden aan de kant van de sportvelden en de logo's op de website, maar wie zijn onze partners eigenlijk? 

We zetten Beobank in de kijker:   

Onze voorzitter van de VZW Francis Conrad werd samen met oudgediende Patrick Siroux geinterviewd door Phillipe Demaret van Okey.be naar aanleiding van ons 100 jarig bestaan. Okey.be is de referentie wat betreft hockey nieuws in België. Jammer genoeg enkel franstalig maar we geven hier toch graag de links naar de artikels mee. Twee delen want 100 jaar dat heeft wat plaats nodig. 

Les 100 ans du Mechelse (1/2)

Les 100 ans du Mechelse (2/2)

Tennis & Padel Save-the-date

Wil jij de clubkleuren van KMTHC verdedigen en deelnemen aan de spannende interclubcompetitie tennis & padel?

Kom dan zeker langs op onze infoavond op zaterdag 25/11 om 19.00u en ontdek alles wat je moet weten.

Tennis & Padel Winter

Wil je blijven tennissen, zelfs tijdens de wintermaanden wanneer de dagen korter worden? Geen zorgen, bij KMTHC bieden we volop mogelijkheden om het hele jaar door te blijven spelen.

Zowel in onze ballon als in onze vaste hal zijn er talloze opties om in de winter naar hartenlust te kunnen tennissen.

Je ziet de reclameborden aan de kant van de sportvelden en de logo's op de website, maar wie zijn onze partners eigenlijk? 

We zetten Optiek Ophtalmo in de kijker:   

Beste Partner,

Op maandag 13 november verwelkomen we 2 bijzondere sprekers op het volgende evenement van onze Business Club: Ellen Schouppe en Thomas Briels.

Thomas’ ervaring als topsporter in de hockeywereld geeft hem unieke inzichten in het bereiken van topprestaties en het overwinnen van obstakels. Ellen, als bekend sportpsycholoog, heeft een indrukwekkend trackrecord in het begeleiden van atleten naar mentale veerkracht en succes.

KMTHC Business Club nodigt u van harte uit om te leren van deze twee experts. Deze gecombineerde kennis van sportprestaties en psychologie stelt u in staat uw persoonlijke en professionele talenten verder te ontwikkelen en te versterken. Daarnaast biedt dit evenement een uitstekende gelegenheid om te netwerken met onze andere partners.

Met enorme droefheid melden wij u het overlijden van Eddie Vandevenne.

Eddie was voor KMTHC een heel belangrijk figuur. Hij bepaalde in grote mate mee de overgang van de Club uit het Vrijbroekpark naar onze huidige locatie in Hombeek in de periode 1986 - 1988.Hij vond niet alleen de grond voor onze club, maar tekende mee de layout uit en zorgde voor de technische installatie van ons domein in de prille opstart van KMTHC op locatie Hombeek . En dat alles op vrijwillige basis.


Doorheen de jaren was hij ook een trouwe supporter van zijn dochters en kleinkinderen op tennis- en hockeyvelden en een gewaardeerde en kritische gesprekspartner over alle mogelijke onderwerpen.
KMTHC verliest vandaag één van de founding fathers.
We bieden aan de ganse familie, en specifiek aan Annie, Sofie, Miek, Leen en Viki ons diepste medeleven aan.

Rust zacht, Eddie.

Namens de KMTHC besturen en al onze leden en sympathisanten.

 

Beste leden,

De trainingen zijn ondertussen voor bijna alle ploegen gestart. De puzzel van de trainers bleek opnieuw niet eenvoudig maar de laatste stukjes vallen in elkaar.

Sinds 1 augustus zijn we met een deels nieuw team in de sportieve cel aan de slag gegaan. De opdracht die we hebben gekregen is duidelijk en ambitieus. Het uitbouwen van een gestructureerde hockeyschool met groeikansen voor iedereen. Een hockeyschool waar de technische opleiding centraal staat om van daaruit te bouwen naar hockeytactische principes. Maar vooral een hockeyschool die vanuit het principe van Fun en Learning vertrekt.

© website powered by Twizzit.com