Nieuws

Je ziet de reclameborden aan de kant van de sportvelden en de logo's op de website, maar wie zijn onze partners eigenlijk? 

We zetten BDO in de kijker:   

Feestelijke aankondiging: op zaterdag 2/12 brengen de Sint en zijn vrolijke pieten een bezoekje aan onze club!

Wil je blijven tennissen, zelfs tijdens de wintermaanden wanneer de dagen korter worden? Geen zorgen, bij KMTHC bieden we volop mogelijkheden om het hele jaar door te blijven spelen.

Zowel in onze ballon als in onze vaste hal zijn er talloze opties om in de winter naar hartenlust te kunnen tennissen.

Onze voorzitter van de VZW Francis Conrad werd samen met oudgediende Patrick Siroux geinterviewd door Phillipe Demaret van Okey.be naar aanleiding van ons 100 jarig bestaan. Okey.be is de referentie wat betreft hockey nieuws in België. Jammer genoeg enkel franstalig maar we geven hier toch graag de links naar de artikels mee. Twee delen want 100 jaar dat heeft wat plaats nodig. 

Les 100 ans du Mechelse (1/2)

Les 100 ans du Mechelse (2/2)

Wil jij de clubkleuren van KMTHC verdedigen en deelnemen aan de spannende interclubcompetitie tennis & padel?

Kom dan zeker langs op onze infoavond op zaterdag 25/11 om 19.00u en ontdek alles wat je moet weten.

Je ziet de reclameborden aan de kant van de sportvelden en de logo's op de website, maar wie zijn onze partners eigenlijk? 

We zetten Beobank in de kijker:   

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

KMTHC, voluit de Koninklijke Mechelse tennis- en hockeyclub, viert in 2023 haar 100-jarig bestaan en mag zich dan ook trots een echte traditieclub noemen binnen de Mechelse sportwereld.

Met meer dan 1600 actieve leden vormen we de grootste multisportvereniging van Mechelen. Toch trachten we het familiale karakter van onze club te behouden en zo een leuke mix te creëren van gezonde ambitie en plezier. Onze leden zijn onze grootste ambassadeurs en dragen mee onze kernwaarden uit: respect, fair-play en passie. KMTHC ligt midden in het groen aan de Eglegemvijver, een uniek kader waar we terecht heel fier op zijn en in het domein van De Nekker.

Op onze club kan je spelen op onze 3 hockeyvelden (2 in Hombeek, 1 in de Nekker), 5 outdoor tennisvelden (waarvan 2 overdekt in de winter), 2 indoorvelden en 3 padelvelden. Voor ieder wat wils. Ook als je gewoon wat wilt drinken op ons mooie terras.

Tot binnenkort op KMTHC!

 

Francis Conrad - Voorzitter VZW KMTHC

© website powered by Twizzit.com