Tennisles of padelles volgen op KMTHC? Dat kan!
Voor de tennis- en padellessen werken we samen met Tennis & Padel Mechelen.

Zowel recreanten, occasionele competitiespelers als competitiebeesten kunnen vanaf nu inschrijven voor tennis of padelles van topkwaliteit voor elk niveau.

Onze tennis- en hockeystages waren een groot succes. Vanaf juli 2022 voegden we padel toe aan ons aanbod zodat al onze sporten aan bod komen! Op deze stages zijn zowel leden als niet-leden welkom

Hier vind je specifieke informatie over onze tennis-, hockey- en padelstages.

Bekijk ook zeker de algemene praktische info van onze stages (maaltijden, annuleringen enz.).

Bij stages denken velen aan de stages die we elke schoolvakantie aanbieden voor de kids, maar ook voor volwassenen voorzien we tennis- en padelstages tijdens de zomermaanden. Aangezien de meeste volwassenen niet 2 maanden vakantie hebben vinden deze 's avonds plaats. Ze zijn zowel gericht op beginners als op gevorderde spelers.

Net zoals bij de kinderstages werken we ook hiervoor samen met Tennis & Padel Mechelen.

We hebben al veel ervaring met hockey- tennis en gecombineerde stages. Tijd om padel toe te voegen aan ons aanbod. En dat met maar liefst drie verschillende combinaties:

  • Tennis, hockey, padel en omnisport
  • Tennis, hockey en padel
  • Tennis en padel

Elke zomer horen we dat het te warm is en te droog, maar geef toe, tijdens een nat en koud voorjaar kijk je er toch naar uit. Kan je niet wachten tot de zomer en wil je terug kunnen tennissen en padellen in het zonnetje? Wij kunnen helpen. In de paasvakantie organiseert Tennis & Padel Mechelen een unieke reis naar Turkije.

© website powered by Twizzit.com