Wil je een verjaardag vieren of een communiefeest organiseren op de club of wil je graag voor een andere gelegenheid gebruik maken van onze accommodatie? Dat kan! KMTHC verhuurt haar clubhuis, restaurant en/of vergaderzalen aan toegankelijke prijzen voor zowel particulieren als bedrijven. Voor elke vraag hebben wij de juiste formule zowel met als zonder catering!


Verhuurtarieven

Clubhuis

Club gedeelte met bar achteraan

Huur ½ dag of avond
300€

Huur dag
550€

Waarborg
€600

 

Heel het clubhuis met/of aanpalende terrassen/tuin voor groot event 

Huur ½ dag of avond
600€

Huur dag
1100€

Waarborg
€1000

 

Vergaderzaal of restaurant

Huur ½ dag of avond
200€

Huur dag
350€

Waarborg
€600

 

Belangrijk:

  • Alle bovenvermelde prijzen zijn exclusief BTW.
  • Betaling factuur dient ten laatste 1 week voor het event te worden uitgevoerd op het rekeningnummer BE55 7330 1395 9744.
  • De waarborg is steeds van toepassing bij de huur van onze accommodatie. De waarborg zal binnen een periode van 14 dagen na afloop van het event binnen de 14 dagen worden teruggestort op voorwaarde dat er geen schade werd vastgesteld.
  • De schoonmaakkosten zijn inbegrepen in de prijs.
  • De club blijft te allen tijde toegankelijk voor KMTHC clubleden.

 

Muziek

KMTHC werkt samen met het DJ-duo Funktastix. Je kan steeds vrijblijvend een offerte aanvragen via info@funktastix.com.

Voor een externe DJ is het niet toegestaan om de muziekinstallatie van KMTHC te gebruiken, deze dient eigen materiaal te voorzien.

 

Catering

KMTHC werkt samen met Faest Catering via info@faest.be

 

Bar & Dranken

Wanneer je een event wenst te organiseren op KMTHC ben je verplicht om een KMTHC barman/vrouw in te huren. Deze kan via KMTHC voorzien worden en hiervoor gelden de gangbare tarieven voor jobstudenten per uur. Mogelijke kandidaten kunnen aan jou worden doorgegeven. Per 100 aanwezigen dient er een extra KMTHC-barman/vrouw ingehuurd te worden.

Consumpties worden enkel betaald via de bonnen die je aankoopt aan de KMTHC barautomaat. Het schenken van eigen drank is ten strengste verboden en enkel mogelijk binnen een overeenkomst met de catering.

 

Contact

De aanvraag voor jouw feest, vergadering of event kan je indienen info@kmthc.be. We overlopen samen met jou de mogelijkheden, tarieven en voorwaarden en kijken na of de gevraagde datum past binnen de kalender van de hockey- en tenniswerking.