Je ziet de reclameborden aan de kant van de sportvelden en de logo's op de website, maar wie zijn onze partners eigenlijk? 

We zetten BDO in de kijker:   

BDO - Partner in de kijker


BDO: Toonaangevende expertise, toegewijd aan uw succes

BDO Belgium is onderdeel van het wereldwijde accountants- en adviesnetwerk BDO, een belangrijke naam in de wereld van consultancy. BDO Belgium biedt een breed scala aan financiële diensten en adviesdiensten aan cliënten in heel België: Audit & Assurance, Tax & Legal, Accounting & Reporting). Daarnaast ondersteunt BDO haar cliënten met complementair, gespecialiseerd advies naar een futureproof, digitale en duurzame groei. 

Waar BDO voor staat

BDO en KMTHC delen enkele belangrijke kernwaarden. Net zoals bij hockey, draait het bij BDO om respect en teamwork. Het multidisciplinaire expertenteam van 950 medewerkers en partners werkt resultaatgericht en pragmatisch samen als één grote BDO-familie. De BDO-aanpak is steeds persoonlijk, hands-on, én op maat van de cliënt. Zo helpt BDO haar cliënten te groeien en succesvol te zijn. 

Professioneel advies en persoonlijke service

BDO adviseert en begeleidt zowel grote internationale bedrijven, (familiale) kmo’s als privépersonen. Zij streeft ernaar om deze cliënten hoogwaardige diensten te bieden, gebaseerd op diepgaande expertise en kennis van de lokale marktomstandigheden. Ondernemingen hebben bovendien één rechtstreeks aanspreekpunt in de directe nabijheid van een van de 14 kantoren verspreid over België. 

Benieuwd wat BDO kan doen voor jou? Neem zeker een kijkje op BDO's website of bekijk de corporate movie voor meer info en maak kennis met de BDO-familie.