Je lidmaatschap bij onze en andere hockeyclubs blijft ongewijzigd doorlopen naar de volgende seizoenen tot na een schriftelijke opzegging van het lidmaatschap volgens de reglementen van de Koninklijke Belgische Hockeybond. Wil je toch uitschrijven? Lees dan zeker hoe je dit correct kan doen.


Hoe kan ik me uitschrijven?

Om je uit te schrijven voor het volgende seizoen (2024-2025) moet je dit online formulier invullen. Dit moet uiterlijk op 30 juni 2024 doorgestuurd zijn. Nadat je uitschrijving verwerkt werd door onze secretaris, ontvang je per e-mail een bevestiging hiervan.

Opgelet! Een mondelinge melding aan de manager, trainer of kapitein van je ploeg volstaat niet om je op correcte wijze uit te schrijven!

 

Wat als ik me na 30 juni nog wil uitschrijven?

Spelers die niet uitgeschreven zijn na 30 juni worden door de bond beschouwd als spelende leden voor het nieuwe seizoen. Hiervoor moet de club een bijdrage betalen aan de bond. Daarom geldt er een administratieve vergoeding van €75 voor uitschrijvingen die pas ná 30 juni 2024 worden gemeld.

 

Later terug inschrijven?

Als je bent uitgeschreven, word je bij de samenstelling van de teams voor volgend seizoen uiteraard niet meer opgenomen. Schrijf je later (vóór of tijdens het seizoen) weer in (wat steeds kan) zal je op dat moment bij een bestaand team worden toegevoegd, afhankelijk van de beschikbare plaatsen en noden van de verschillende teams.