Wanneer begint de stage en is er opvang? Hoe doen we het om te betalen? Hoe zit het met het eten en kan ik aangeven als mijn kind allergisch is? 


Uren

9u30 tot 16u30. Er is opvang mogelijk van 8u30 tot 17u30.

Opgelet: Check de specifieke info voor de tennis-, hockey- en padelstages en voor de hockeystages om zeker te zijn.

 

Betalen

Het bedrag moet cash worden betaald op de eerste dag van de stage.

 

Maaltijden en drank

  • Pauze voormiddag: fruit en vruchtendrank
  • Lunch: maaltijd met een dessertje, water aan tafel
  • Pauze namiddag: tussendoortje en vruchtendrank

Is je kind allergisch of mag het bepaalde voeding niet eten? Vermeld dit dan op het inschrijvingsformulier of mail naar stages@kmthc.be. We proberen er zo goed mogelijk rekening mee te houden.

 

Kleding

Sportieve kledij en aangepaste schoenen. Houd rekening met het weer: geef een petje en zonnecrème mee als het zonnig is, en regenkledij en eventueel droge kleren als het slecht weer wordt.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van kostbaarheden. Als je kind een verstrooide vogel is, geef je hem of haar beter geen portefeuille, mobiele telefoon, smartphone of andere dure spullen mee.

 

Bijkomende info en opmerkingen

Is er iets wat we moeten weten over je kind (voedings-, medische of andere informatie)? Vermeld dit dan op het inschrijvingsformulier of mail naar stages@kmthc.be. Je kan het ook nog eens aan de stagebegeleider laten weten op de eerste stagedag.

 

Algemene inschrijvingsvoorwaarden en annulering

Is je kind ingeschreven maar is het niet mogelijk om naar de stage te komen? Je wilt je geld natuurlijk terug. Dat kan onder bepaalde voorwaarden:


Je kind is ziek of gekwetst

Mail het originele en gedateerde doktersattest naar stages@kmthc.be.

Vermeld dat je kind voor of tijdens de stage ziek of gekwetst werd waardoor het niet meer mogelijk is om deel te nemen. Je kan dan een terugbetaling krijgen die gelijk is aan het aantal resterende stagedagen waarop je kind niet aanwezig kan zijn. We zullen wel altijd een forfaitair bedrag van 50 euro aanrekenen voor administratieve kosten.


Je annuleert om andere redenen

Mail onmiddellijk stages@kmthc.be.

Annuleer je meer dan 14 dagen voor de start van de stage? Je krijgt je geld terug maar we zullen 75 euro aanrekenen voor administratieve kosten.

Annuleer je minder dan 14 dagen voor de start van de stage? Dan betalen we niets terug.

 

Gekwetst tijdens de stage

Alle deelnemers van onze stages zijn verzekerd voor sportieve ongevallen. Raakte je kind gekwetst? Vul het aangifteformulier voor de verzekering in.

 

Als je je kind(eren) inschrijft voor een stage bij KMTHC, verklaart je je als ouder akkoord met deze voorwaarden.