Je ziet de reclameborden aan de kant van de sportvelden en de logo's op de website, maar wie zijn onze partners eigenlijk? 

We zetten D'Ieteren Mobility Centers in de kijker: 

DMC Logo

 


 

D'Ieteren Mobility Centers: altijd dichtbij

2024 is een feestelijk jaar voor de concessies van D'Ieteren Mobility Company. In het kader van een grote naamswijziging worden alle concessies die vroeger tot de dealergroepen van o.a. Auto Natie Group behoorden dit jaar omgedoopt tot een van de D’Ieteren Mobility Centers.

Toonaangevende merken

D’Ieteren Mobility Company is een toonaangevende mobiliteitsspeler op de as Antwerpen-Mechelen-Brussel, en een dochteronderneming van D’Ieteren Automotive. Door deze bundeling van krachten leveren zij hun klanten de allerbeste service en het meest gepaste advies voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen. Onder de noemer D’Ieteren Luxury Performance biedt deze partner ook de luxemerken Porsche, Bentley, Lamborghini, Maserati, Bugatti en Rimac aan.

Nieuw en tweedehands: een compleet aanbod

D'Ieteren Mobility Company biedt niet alleen nieuwe wagens aan, maar heeft ook een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve tweedehandswagensDaarnaast is er een groot aanbod aan onmiddellijk leverbare stockwagens. Dus, als je op zoek bent naar een nieuwe auto en geen zin hebt in maandenlange wachttijden, dan moet je in een van de D'Ieteren Mobility Centers zijn.

DMC Foto

Jouw Fleet & Business-team

Ook als professionele klant ben je bij D'Ieteren Mobility Centers aan het juiste adres. Het Fleet & Business-team begeleidt bedrijven van A tot Z en laat zien hoe Total Cost of Ownership een verschil kan maken in het beheer van een wagenpark.

De D'Ieteren Mobility Centers houden de vinger aan de pols van een autosector die razendsnel verandert. Ze leveren geen bandwerk, maar werken graag een oplossing uit die specifiek bij jouw wagenpark past.

Mobiliteit op jouw maat

Wist je dat voor D'Ieteren Mobility Centers mobiliteitsaanpak véél verder gaat dan enkel wagens. Als enige invoerder in ons land heeft D’Ieteren namelijk een volledig ecosysteem rond mobiliteit opgebouwd. Ook voor fietsen (Lucien en Joule), deelwagens (Poppy), laadinfrastructuur (Electric by D’Ieteren), mobiliteitsbudgetten (MyMove en Mbrella), financiële oplossingen (Volkswagen D’Ieteren Finance) kunnen ze intern meteen de juiste experts rond de tafel zetten om een mobiliteitsoplossing op maat van de klant uit te werken. 

Laat je gidsen door D'Ieteren Mobility Company, jouw partner in mobiliteit.