Elke winter vinden op onze club de winterdubbels plaats! Tussen eind september en de paasvakantie geniet je een half jaar lang van een gezellige competitie op KMTHC.

Er wordt vooral gespeeld op vrijdagavond, op zaterdag of op zondag. Bij de start van de winterdubbels worden alle wedstrijden ingepland op basis van je beschikbaarheid die je eind september 2024 kan invullen bij de officiële inschrijvingslink die je dan toegestuurd krijgt. Je kan altijd herplannen na overleg met je tegenstanders of met een winterdubbelverantwoordelijke.

De winterdubbels tellen niet mee voor je dubbelklassement bij Tennis Vlaanderen. Ze zijn bedoeld als competitief maar gezellig. Meespelen is helemaal niet prijzig en vooral: je tennist alleen op momenten waarop het voor jou past.

KMTHC heeft 4 overdekte terreinen in de winter: 2 met kunstgravel (chevron) als ondergrond en 2 gravelterreinen.

  

KMTHC zet zijn jarenlange traditie van gesmaakte clubavonden voort! Op deze clubavonden ontmoet je andere tennissers dan degenen met wie je altijd speelt. Wij houden de tennisterreinen speciaal voor jullie gereserveerd, jullie spelen dubbels in een doorschuifsysteem of in een mini-tornooivorm.

© website powered by Twizzit.com