Nieuws

Als club zetten we sterk in op het volgen van opleidingen. Niet alleen van onze jeugd, maar ook van de omkadering.

De Vlaamse Hockey Liga (VHL) heeft ons 3 certificaten uitgedeeld:

  • Goud voor het opleiden van club managers,
  • Zilver voor het opleiden van coaches
  • Brons voor het opleiden van scheidsrechters.

Een mooie erkenning en een mooie basis om verder op te bouwen.

Proficiat aan iedereen voor de inzet en het harde werk!!

Ook dit jaar bieden we onze interclubspelers en -speelsters een uniek KMTHC wedstrijdshirt aan voor slechts €20. Uiteraard kunnen ook onze andere leden dit bestellen. We organiseren een pasmoment op woensdag 29 maart om 19u. Bestel voor 31 maart!

 

 

 

 

 

Als lid van KMTHC heb je recht op een heel aantal exlcusieve deals van onze sponsors. Geniet van artikelen in de kijker, kortingen, VIP tickets, en nog veel meer... Momenteel hebben we aanbiedingen van Beobank en Ameauré. Later komen er zeker nog bij! Neem een kijkje

Op zondag 16 april sluiten we de eerste editie van onze winterdubbels feestelijk af met een prijsuitreiking. Tegelijk luiden we de start van het zomerseizoen in met een ladertornooi, een BBQ en zelfs een petanquetornooi. Voor ieder wat wils!

Vanaf 1 april kan er terug buiten getennist worden, dan openen we onze velden 3,4 & 5! Op velden 1 & 2 is het iets langer wachten, die krijgen eerst nog een onderhoud nadat de ballon eraf is gehaald. Ook voor padel start de lentecyclus op 1 april.

Maak dus snel je tennis- of padelabonnement in orde zodat je meteen kan spelen bij de start van het seizoen.

Het is niet fijn, maar we moeten ons Galabal XL verplaatsen. Het stond ingepland op zondag 30april. Waar we dachten dat een lang weekend een goed ogenblik was, bleek dat er al veel communies plaatsvinden, mensen op lang weekend zijn en nu bestaat de kans dat op die dag ook nog een bekerfinale gespeeld wordt door KV Mechelen.

Daarom hebben we beslist het zekere voor het onzekere te nemen en het bal te verplaatsen naar een latere datum in september. De exacte datum volgt.

Nog iets langer wachten dus, maar het zal zeker niet minder plezant zijn!

Het eerste grote event van ons jubileumjaar vindt binnen 2 maanden plaats tijdens de paasvakantie. Op 15 april organiseren we ons eerste jeugd- en trimmerstornooi. En niet zomaar een tornooi. Nee, High 5's wordt het allereerste 5v5 tornooi met boardings in België!

Kijken jullie ook uit naar het moment waarop er terug buiten getennist kan worden of wanneer je terug kan padellen onder een stralende zon? Vanaf maandag 17 april starten onze lentelessen.

2023 wordt een feestjaar, want onze club is officieel een eeuw oud. En dat gaan we uiteraard vieren! Noteer alvast volgende grote en kleine evenementen in je agenda. Meer informatie volgt de komende maanden dus hou zeker de site en onze social mediakanalen goed in de gaten.

 

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

KMTHC, voluit de Koninklijke Mechelse tennis- en hockeyclub, viert in 2023 haar 100-jarig bestaan en mag zich dan ook trots een echte traditieclub noemen binnen de Mechelse sportwereld.

Met meer dan 1600 actieve leden vormen we de grootste multisportvereniging van Mechelen. Toch trachten we het familiale karakter van onze club te behouden en zo een leuke mix te creëren van gezonde ambitie en plezier. Onze leden zijn onze grootste ambassadeurs en dragen mee onze kernwaarden uit: respect, fair-play en passie. KMTHC ligt midden in het groen aan de Eglegemvijver, een uniek kader waar we terecht heel fier op zijn en in het domein van De Nekker.

Op onze club kan je spelen op onze 3 hockeyvelden (2 in Hombeek, 1 in de Nekker), 5 outdoor tennisvelden (waarvan 2 overdekt in de winter), 2 indoorvelden en 3 padelvelden. Voor ieder wat wils. Ook als je gewoon wat wilt drinken op ons mooie terras.

Tot binnenkort op KMTHC!

 

Francis Conrad - Voorzitter VZW KMTHC

© website powered by Twizzit.com