KMTHC's duurzaamheidsteam nodigt je uit op de 1e editie van onze Tweedehands Sportbeurs

Tweedehands sportbeurs


“Tweedehands sportbeurs” uitgesteld

We vonden spijtig genoeg, niet voldoende verkopers om de fysieke tweedehandsbeurs van 14/06/2024 te Hombeek te kunnen laten doorgaan.
Moest je alsnog bruikbaar sportmateriaal willen aanbieden of zoeken, dan is onze tweedehands facebookpagina the place to be !

Een tweede leven voor jouw materiaal

Of je nu van hockey, tennis of padel houdt, dit evenement is speciaal voor jou opgezet! Kom dus zeker langs op onze beurs, om te snuisteren tussen het sportmateriaal dat dankzij jou een tweede leven kan genieten.
 
Je zal er geweldige aanbiedingen ontdekken op het sportmateriaal van de drie takken van onze club, misschien vind je er wel het padelracket van uw dromen, kleurrijke kousen voor de verjaardag van je dochter, of een stoere tenniszak voor de zoon.
 
Mis deze kans dus niet om je uit te rusten voor je volgende wedstrijd, terwijl je geld bespaart en afval vermindert. Neem ook zeker vrienden en familie mee voor een avond vol winkelplezier.

Schrijf je in als verkoper

Heb je zelf sportspullen die je wil verkopen? Dat kan! Reageer via het inschrijvingsformulier in dit bericht en bied je items aan voor verkoop op onze beurs. Word zeker lid van onze tweedehands Facebookpagina, om geen opportuniteiten te missen en je steentje bij te dragen bij het herbruiken van materiaal.
 
De prijzen van het materiaal bepaal je zelf, de onderhandelingen met de kopers doe je zelf, de winst is helemaal voor jou. Perfect ook dat je ervoor zorgt dat de tweede eigenaar propere materialen mee naar huis krijgt, die niet kapot of defect zijn.

Op de dag zelf mag je je aanmelden op de beurs omstreeks 17u45. Iemand van het duurzaamheidsteam zal je ontvangen en je je plaats toewijzen. De organisatie behoudt zich voor het event af te gelasten, indien er zich te weinig verkopers aanbieden.

Zet jij je mee in voor een duurzamer Mechelse?

Aarzel dan niet je gegevens door te sturen via info@kmthc.be, dan neemt het duurzaamheidsteam contact met je op.