Maak kennis met de nieuwste sport op onze club: padel. Tijdens de start to padel lessen leer je de basistechnieken en spelregels van deze sporthype.


Padel is een dynamische racketsport die het beste van tennis en squash combineert. Je speelt het twee tegen twee op een terrein met wanden. De slagen zijn makkelijk aan te leren door jong en oud en dus is padel erg toegankelijk voor iedereen! Bij padel is strategie belangrijker dan kracht. Op de padelcourt mag je je verwachten aan spannende rally's, ongeacht jouw ervaring met racketsporten! Fun gegarandeerd!

Heb jij nog nooit gepadeld? Weet je niet of deze sport iets voor jou is, maar wil je het graag eens testen? We organiseren hiervoor start 2 padel kennismakingsmomenten. Schrijf je nu in voor een van onze kennismakingsmomenten voor volwassenen. We leren je dan op een toegankelijke manier kennis maken met de sport.

Aankomende start 2 padelmomenten: Zondag 25/02 van 10.00u-11.30u. Inschrijven kan via dit formulier.

Je kan ook meteen een lessenreeks start 2 padel volgen. De lessenreeks Start2Padel is bedoeld voor spelers die net starten met padellen. Hierbij krijg je de basisvaardigheden aangeleerd op basis van verschillende themalessen. Om deel te nemen aan de lessenreeks moet je minstens 16 jaar oud zijn. Meer informatie en inschrijven kan hier.