Je ziet de reclameborden aan de kant van de sportvelden en de logo's op de website, maar wie zijn onze partners eigenlijk? 

We zetten Optiek Ophtalmo in de kijker:   


Ophtalmo: Optiek in het hartje van Mechelen

Een bril kopen is méér dan beter zien. Het is vaak een statement maken. Het is de kers op de taart van een outfit. Het symboliseert jouw persoonlijkheid en karakter. Dat weten Anne, Stephane en Tom van Ophtalmo na 40 jaar maar al te goed.

Happy Vision

Ophtalmo’s visie op brillen is een visie op geluk. Het geluk van hun klanten die eerlijk geholpen worden en met een bril naar huis gaan die méér doet dan wat-ie belooft. Maar ook hun geluk. Want eerlijk: Anne, Stephane en Tom doen hun werk doodgraag. Ze bouwen een sterke relatie uit met hun klanten, die ze nooit nog zouden kunnen missen.

Dat tikje extra

En dus doet Ophtalmo meer dan het belooft: herstellingen, onderhoud, tips, stijladvies… Ook voor een professionele oogmeting en glasadvies kan je bij hen terecht. Het hoort er allemaal bij, het is allemaal inbegrepen. Want je zal het zien: bij hoge kwaliteit, daar komt ook een uitzonderlijk straffe service bij kijken. Eentje waar je jarenlang op kan vertrouwen.

Sla een mooie deal met Ophtalmo

Als trotse sponsor van KMTHC biedt Ophtalmo onze leden mooie kortingen aan: ontdek onze KMTHC deals

Maak een afspraak

Op zoek naar het juiste montuur, het geschikte glas of een volledige look? Neem dan contact op via:

Optiek Ophtalmo

Onze-Lieve-Vrouwestraat 127 - 2800 Mechelen

Tel: 015 41 40 97

E-mail: info@optiekophtalmo.be