Beste Partner,

Op maandag 13 november verwelkomen we 2 bijzondere sprekers op het volgende evenement van onze Business Club: Ellen Schouppe en Thomas Briels.

Thomas’ ervaring als topsporter in de hockeywereld geeft hem unieke inzichten in het bereiken van topprestaties en het overwinnen van obstakels. Ellen, als bekend sportpsycholoog, heeft een indrukwekkend trackrecord in het begeleiden van atleten naar mentale veerkracht en succes.

KMTHC Business Club nodigt u van harte uit om te leren van deze twee experts. Deze gecombineerde kennis van sportprestaties en psychologie stelt u in staat uw persoonlijke en professionele talenten verder te ontwikkelen en te versterken. Daarnaast biedt dit evenement een uitstekende gelegenheid om te netwerken met onze andere partners.


Sportieve inzichten voor de bedrijfswereld door Thomas Briels en Ellen Schouppe

Over onze Keynote speakers:

  • Ellen Schouppe begeleidde als sportpsycholoog de Belgian Cats & Belgian Cheetahs in de aanloop naar de Olympische Spelen van Tokyo 2021. Ellen deelt haar inzichten over haar effectieve coachingsaanpak ‘Smart Mind’, die zich richt op het ontwikkelen van attitudes die leiden tot high performance.
  • Thomas Briels is een legendarische Belgische hockeyspeler die zowel met de Red Lions als op clubniveau indrukwekkende prestaties heeft neergezet. Vanuit zijn ervaring als topsporter geeft Thomas ons zijn visie op het belang van toewijding en zelfdiscipline, en hoe om te gaan met succes én tegenslagen. Waardevolle inzichten die perfect toepasbaar zijn in de sport- en in de zakenwereld.

Programma

Maandag 13 november 2023

  • 19.00u: Ontvangst met een welkomstdrankje, gelegenheid tot kennismaking en heerlijke hapjes.
  • 20.00u: Aanvang van de keynotes.

Locatie

Clubhuis KMTHC: Zemstseweg 39, 2811 Mechelen

Inschrijven

Schrijf u hier in voor dit inspirerende event.

 

Wil u deel uitmaken van onze Business Club?

Voor meer informatie kan u contact opnemen met: sponsoring@kmthc.be