Tennis- of padelles volgen op KMTHC? Dat kan! Hiervoor werken we samen met Game on Tennis & Padel Academy.

Zowel recreanten, occasionele competitiespelers als competitiebeesten kunnen vanaf nu inschrijven voor tennis of padelles van topkwaliteit voor elk niveau.


Lentelessen 2024

 

Wanneer?

De lesreeks loopt van 15 april tot 23 juni. Een les duurt telkens 1 uur en vindt plaats op een vast uur.

Door de opbouw in de lessenreeks is het aangeraden elke les te volgen. Tijdens de lessenreeks komen alle aspecten van de padelsport zowel technisch als tactisch aan bod. De lessen volgen elkaar chronologisch op.

Licht regenweer? Geen probleem. De lessen kunnen gewoon doorgaan. Wordt het toch te erg en kan de les niet doorgaan? Dan zoekt de trainer met jou naar een ogenblik om deze les in te halen.

Opgelet: Elke speler die ingeschreven is engageert zich voor de 10 lessen. Wij laten niet toe dat mensen de lessenreeks delen. Ben je eens belet? Dan kan iemand van hetzelfde niveau in jouw plaats komen. Dit moet op voorhand wel met de trainer besproken worden.

Inschrijven

Via onderstaande links kom je terecht op de website van Tennis Vlaanderen. Daar kan je inschrijven voor de gewenste lessencyclus en doelgroep.

Doelgroepen

Volwassenen

Recreatie:

Padel is een dynamische racketsport die het beste van tennis en squash combineert. Je speelt het twee tegen twee op een terrein met wanden. De slagen zijn makkelijk aan te leren door jong en oud en dus is padel erg toegankelijk voor iedereen! Bij padel is strategie belangrijker dan kracht.

De padellessen voor volwassenen zijn bedoeld voor recreatieve padellers die hun padelniveau willen verbeteren op tactisch en technisch vlak. Tijdens deze lessencyclus worden aan de hand van themalessen de verschillende basisslagen en typische padelslagen aangeleerd. Alsook de nodige tactische aspecten om nog meer fun op het padelterrein te beleven. 
Je kan er voor kiezen om les te volgen overdag, 's avonds of tijdens het weekend. Inschrijven voor de lessen overdag kan hier.

Competitie:

Deze lessenreeks voor volwassenen is bedoeld voor competitiespelers of spelers met een hoger klassement (P300 - P500). Tijdens de lessenreeks worden de basisvaardigheden en specifieke padelslagen, zoals bandeja, vibora, gancho, bajada, ... versterkt aan de hand van verschillende themalessen. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de tactische aspecten van een padelwedstrijd. Je kan er voor kiezen om les te volgen overdag, 's avonds of tijdens het weekend. Inschrijven kan hier.

Start2Padel Volwassenen:

De lessenreeks Start2Padel is bedoeld voor spelers die net starten met padellen. Hierbij krijg je de basisvaardigheden aangeleerd op basis van verschillende themalessen. Om deel te nemen aan de lessenreeks moet je minstens 16 jaar oud zijn. Inschrijven kan hier.

Privé of duolessen

Duo- en privélessen zijn lessen op maat van de speler. Er kan gewerkt worden rond een specifiek thema of je kan samen met de trainer bepalen waaraan je wil werken. De speler bepaalt zelf het gewenste aantal lessen en een moment naar keuze. Op basis daarvan worden de lessen ingepland. Je kan er voor kiezen om les te volgen overdag of tijdens het weekend.
Inschrijven voor duolessen kan hier.
Inschrijven voor privélessen kan hier.

Graag les overdag?

Je kan bij ons ook overdag lesvolgen aan een voordeliger tarief. Alle info en voorwaarden kan je hier vinden.

Kidspadel

Deze padellessen zijn bedoeld voor de kinderen vanaf 9  jaar tot 17 jaar. Tijdens deze lessencyclus worden aan de hand van themalessen de verschillende basis- en typische padelslagen aangeleerd.

De lessen worden gegeven op woensdagnamiddag of tijdens het weekend. Meer info volgt later.

Kids U9

Voor nog jongere kinderen die willen leren padel spelen kan je terecht op onze stages.

Voorlopig wordt dit enkel aangeboden via stages in combinatie met hockey en tennis. Niet via vaste lessenreeksen.

Voor de data van de stages: neem een kijkje bij de Beobank tennis-, hockey- en padelstage.