Je ziet de reclame langs de kant van de velden hangen of de logo's op de site, maar wie zijn onze partners eigenlijk? We zetten BDO in de kijker.

BDO Belgium is een grote naam in de wereld van consultancy. Het is een internationale consultant met een sterke reputatie in financiële dienstverlening (Audit & Assurance, Tax & Legal, Accounting & Reporting) en ondersteunt haar klanten met complementair, gespecialiseerd advies naar een futureproof, digitale en duurzame groei (Advisory).


BDO en KMTHC vinden elkaar terug in enkele kernwaarden. Net zoals bij hockey, draait het bij de BDO om respect en teamwork. Het multidisciplinaire expertenteam van 950 medewerkers en partners werkt resultaatgericht en pragmatisch samen als één grote BDO-familie. De BDO-aanpak is steeds persoonlijk, hands-on, én op maat van de klant. Zo kan BDO inspelen op de specifieke noden van elke klant.

BDO adviseert en begeleidt een brede klantenbasis van zowel grote internationale bedrijven, (familiale) kmo’s als privépersonen. Ondernemingen hebben altijd één rechtstreeks aanspreekpunt in de directe nabijheid van een van de 11 kantoren verspreid over België.

Benieuwd wat BDO kan doen voor jou? Neem zeker een kijkje op de website voor meer info en maak kennis met de BDO-Family.