Speel je momenteel op een andere club en wil je kennis maken met Mechelse? Of heb je zin om te herbeginnen met hockey? Je hebt misschien al eens gehockeyd en wil herbeginnen omdat je kinderen starten? Zoveel redenen om lid te worden. Ontdek het hieronder. 

Waar staat Mechelse voor?

  • Hockey in een gezellige familiale sfeer en een mooi groen kader.
  • Voor elk lid een ploeg in zijn/haar leeftijdscategorie en op ieders niveau van recreatief tot competitief
  • Een degelijke hockeyschool met gediplomeerde trainers.
  • Topsport en topamusement in een prachtige infrastructuur die vlot bereikbaar is.
  • Ruim aanbod van stages en clinics

1. Jeugd

Bij KMTHC is het onze bedoeling dat iedereen kan hockeyen in de omgeving waar ze het meeste plezier hebben. Speel je momenteel op een andere club of speelde je al hockey in het verleden? Wij zorgen dat je op het juiste niveau terecht komt.

Ontdek hieronder alle info om onze club te ontdekken. 

Open trainingsweken: 6 tot 19 jaar en reeds hockeyervaring

Speel je bij een andere club en wil je kennis maken met hockey op Mechelse? Heb je eerder al gehockeyd en wil je terug beginnen? Kom gerust eens langs tijdens onze open trainingsweken in Hombeek of De Nekker.

De open trainingsweken vonden in 2024 plaats in maart, april en mei. Indien je nog interesse hebt om aan te sluiten voor het komende seizoen, neem dan contact op via jeugdinfo@kmthc.be.

 

Op de hoogte blijven? Of specifieke vragen? Contacteer ons!

Wil je op de hoogte blijven van kennismakingsmomenten? Vul je gegevens hier in.

Heb je specifieke vragen waarvoor je het antwoord niet terugvindt? Aarzel niet om ons via mail te contacteren: jeugdinfo@kmthc.be of bel ons gerust even:

  • Sam Buelens (0474/57.60.74)
  • Patrick Joossens (0477/77.28.29)

 

2. Volwassenen (+19j)

We merken de laatste jaren een grote interesse van volwassenen die (terug) beginnen te hockeyen. Of je nu al eerder gespeeld hebt of niet, ook hier zorgen we ervoor dat je met veel plezier kan komen hockeyen. Zo organiseren we ook zomertrainingen in Hombeek om eens te komen kijken of Mechelse bij jou past. Meer info voor volwassenen.

3. Stages

Wil je eens wat langer komen proberen of de sport iets voor jou is? Dat kan altijd tijdens een van onze stages. We hebben stages in combinatie met tennis en padel of pure hockeystages. Neem zeker een kijkje naar alle informatie van onze stages.

 

4. Wanneer zijn de trainingen?

Wanneer je juist zou trainen hangt af van je leeftijd en de categorie waarin je terecht zou komen. Het is dus best om even een te kijken of na te vragen in welke categorie dat zou zijn om zeker te zijn. We kunnen wel al een idee geven van de planning van de trainingen.

 

5. Inschrijven en lidgelden

Ben je overtuigd en wil je inschrijven? Dat kan meteen online.

Eerst weten wat het kost? Kijk de lidgelden voor dit seizoen na.