We zijn er vroeg mee, maar wie interclub speelt, moet zich voor 27/01 inschrijven voor de zomer. Daarom geven we alvast de tarieven voor het zomerabonnement en de andere voor 2022.

KMTHC Tennis & Padel werkt met een legendarisch en alsmaar groeiend BARTEAM. We blijven áltijd op zoek naar mensen die het barteam graag willen versterken. Barteamleden worden (deels) vrijgesteld van lidgeld.

Op zaterdag 15/01 vanaf 15u vindt ons eerste padelevent plaats op KMTHC: een gezellig jenevertornooi met een mooie hoofdprijs. Iedereen is welkom, ongeacht het niveau waarop je speelt en of je al lid bent of nog niet.

Maak kennis met de nieuwste sport op onze club: padel. Tijdens de start to padel lessen leer je de basistechnieken en spelregels van deze sporthype.

Heb je geen racket? Is de jouwe stuk? Of ga je er eentje kopen, maar wil je eerst eens wat testen? Vanaf vrijdag 18/11 verhuren en verkopen we rackets en ballen in een automaat aan het herentoilet.

Sinds eind oktober zijn de werken aan onze padelvelden afgerond en kunnen we er invliegen. Schrijf je nu in voor het winterseizoen.
 
Dit winterseizoen loopt van 01/11/2021 tot en met 31/03/2022.
 
Was je niet ingeschreven in november, maar wil je nog lid worden? Word lid voor het voorjaar. Dit abonnement loopt van 01/01/2022 tot en met 31/03/2022.

Goed nieuws!

De vergunning voor de drie velden is, met enige administratieve vertraging, in orde! Dat wil zeggen dat de werken spoedig zullen starten. We mikken erop om de velden speelklaar te hebben tegen eind september. 

Aangezien je deze sport bijna heel het jaar door kan spelen kunnen we vanaf de herfst dus aan de slag met padel op KMTHC!

Meer info volgt snel via al onze communicatiekanalen. 

Wil je graag op de hoogte blijven van onze nieuwtjes over Padel?
Schrijf je in op onze M-Flash nieuwsbrieven "Tennis/Padel" en "Algemene Clubnieuws

Kalender
KMTHC on social media

KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41