Heb je zin om te beginnen met hockey? Of speel je al en wil je van club switchen? 

Bij KMTHC speel je vanaf 3,5 jaar tot ... Of wil je graag herbeginnen omdat je kinderen starten? Of omdat je jaren andere sporten probeerde, maar nooit datzelfde gevoel kreeg dat hockey gaf?

Lees alle info over

Ben je overtuigd en wil je inschrijven? Dat kan meteen online.

Eerst weten wat het kost? Check de lidgelden voor dit seizoen. 

 

Na definitieve inschrijving van je kind(eren) en/of jezelf als speler, ontvang je in de loop van de maand juli 2021 elektronisch factuur via Twizzit. Je kan je factuur online inkijken en opvragen door in te loggen op Twizzit. Het niet ontvangen van de factuur via e-mail ontslaat je niet van de verplichting je bijdrage te betalen!

Leden die hun factuur niet betaald hebben vóór de start van het nieuwe hockeyseizoen, zullen niet opgesteld worden in een ploeg. Zorg er dus voor dat je tijdig betaalt om vanaf de eerste speeldag mee te kunnen spelen.

Het lidmaatschap wordt elk seizoen automatisch verlengd. Uitschrijven kan kosteloos tot en met 30 juni via het officiële uitschrijvingsformulier op onze website. Voor uitschrijvingen vanaf 1 juli wordt er een administratieve boete van € 75 aangerekend, dit omdat KMTHC ook op 1 juli een bondsbijdrage per aangesloten lid aan de Koninklijke Belgische Hockeybond moet betalen. 

Voor verdere vragen, gelieve contact op te nemen met [email protected].

Op KMTHC organiseren we starterstrainingen voor kinderen vanaf de leeftijd van 3,5 jaar!

KMTHC staat voor:
  • Hockey met leeftijdsgenoten in een gezellige familiale sfeer.
  • Een degelijke hockeyschool met gediplomeerde trainers in een mooi groen kader.
  • Topsport en topamusement in een prachtige infrastructuur die vlot bereikbaar is.
M/V, 30+ en veel zin om een balletje te slaan in een niet competitieve omgeving. Gewoon voor de fun…
 
Ontdek hier alles over Trimhockey!
 

Lees hier snel wat je allemaal nodig hebt om te hockeyen!

Link naar het Inschrijvingsformulier Hockey Seizoen 2021 - 2022

Indien nog nooit hockey gespeeld hebt, je eerst een aantal gratis proeftrainingen hebt gevolgd, en je dus zeker bent dat je wil verder gaan met hockey kan je je aansluiten bij KMTHC. Deze aansluiting wordt dan ook in orde gemaakt met de KBHB, de hockeybond, zo ben je meteen ook verzekerd voor de rest van het seizoen. Als je wedstrijden wil spelen is inschrijven absoluut verplicht, je moet immers op het wedstrijdblad staan én verzekerd zijn.

Heb je vroeger al gehockeyed en zou je graag terug de draad oppikken? Of heb je nog geen ervaring en wil je graag in een team terecht komen waar je elke week kan trainen en in het weekend een wedstrijd kan spelen?

Kalender
Contacteer ons Andere nuttige links
Clubbestuur Vacatures
Hockeybestuur GDPR
Tennis- en padelbestuur Intern reglement

 

 

 

 

 

   KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41