Je ziet de reclame langs de kant van de velden hangen of de logo's op de site, maar wie zijn onze partners eigenlijk? We zetten Sloten & Sleutels in de kijker.

Sloten & Sleutels gaat voor jouw veiligheid & gemoedsrust. Maar we leveren méér dan sloten en sleutels. 

Je ziet de reclame langs de kant van de velden hangen of de logo's op de site, maar wie zijn onze partners eigenlijk? We zetten Concept Pools & Gardens in de kijker.

Warme zomers zoals diegene die we nu beleven maken dat we meer buiten leven. Een mooie tuin is dan ook echt genieten. Of zelfs een zwembad. Hier kan Concept Pools & Gardens jou mee helpen.

Je ziet de reclame langs de kant van de velden hangen of de logo's op de site, maar wie zijn onze partners eigenlijk? We zetten marketingbedrijf The Working Group in de kijker.

The Working Group is meer dan zomaar een marketingbedrijf. Het is een marketingmachine die bestaat uit 8 verschillende bedrijven met slechts één doel: jou als bedrijf helpen groeien.

The Working Group

Zo’n jaar of 25 na het slaan van de allereerste tennisballen op de velden van KMTHC, kan Nicolas Janssens van IUSTE Advocaten met trots aankondigen een van de nieuwe partner van "de club" te mogen zijn.

De beelden van met plastic vervuilde oceanen zijn ons niet vreemd en kunnen ons niet ongevoelig laten. Ook wij hebben de ambitie om het plastic verbruik tot een minimum te beperken. Door de samenwerking met Mi’ssion Nature gaan we de strijd aan met de vervuiling veroorzaakt door plastic verpakkingen door onze leden de mogelijkheid te bieden om op een eenvoudige en duurzame manier boodschappen te doen. Vanaf 27 augustus kunnen leden hun bestelling afhalen op het afhaalpunt op de club.

KMTHC kan niet zonder zijn partners, maar wie zijn die namen achter de logo's die je op de club ziet? Vandaag stelt Van Saet, specialist in beveiliging, zich voor.

Kalender
Contacteer ons Andere nuttige links Volg ons
Clubbestuur Vacatures Facebook
Hockeybestuur GDPR Instagram
Tennis- en padelbestuur Intern reglement Nieuwsbrief
Vertrouwenspersoon (API)    

 

 

 

 

 

   KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41   |   E-mail: [email protected]

 

   Site De Nekker   |    Spuibeekstraat 19  |   2800 Mechelen