Net voor de start van de indoorcompetitie kondigde het overlegcomité nieuwe maatregelen aan die genomen werden in het kader van de opnieuw verslechterende gezondheidssituatie in België. Op basis hiervan heeft de bond een protocol opgesteld.


Covid Safe Ticket

Er is een verplichte controle van het Covid Safe Ticket (CST) voor iedereen vanaf 16jaar. Zorg dat je hiermee in orde bent.

Er bestaat een uitzondering voor mensen die een functie uitoefenen voor de club (bijv. vrijwilligers club, stafleden teams, …). Heb jij geen CST en kom je hiervoor in aanmerking? Contacteer Hendrik dan via secretaris@kmthc.be voor een document dat dit bewijst.

 

Mondmasker

Het dragen van een mondmasker is verplicht in alle binnenruimtes voor iedereen vanaf 10 jaar.

De verplichting geldt niet voor de mensen die aan tafel zitten in de cafetaria/het restaurant. Hier gelden de Horecaregels.

 

Geen uitstel van wedstrijden mogelijk! 

Doordat het aantal ‘zaaluren’ beperkt is, laat het programma niet toe om wedstrijden te herprogrammeren. Wanneer een team niet met voldoende spelers is, moet het forfait geven. Probeer dus zeker genoeg vervangers te vinden als sommige spelers niet kunnen/mogen spelen.