Op zaterdag 27 augustus organiseren we opnieuw onze Youth Trophy Day. De beste manier om het nieuwe seizoen te beginnen!

Heb je zin in een gezellige familiedag vol sport en ontspanning voor jong en oud? Stel dan snel je team samen en schrijf je meteen in. Ook dit jaar is er randanimatie en sluiten we de dag af met een heerlijke BBQ.


Het concept

Een tornooi voor jong en oud, jongens en meisjes, dames en oude knarren. Je stelt een team van maximaal 10 spelers samen: vriendjes, ouders, familieleden, of mix van beide. Kies een leuke naam en laat eventueel shirts maken. Inschrijven kan tot en met 15 augustus.

Wil je heel graag meedoen, maar zijn je vrienden en familie met vakantie? Dan kan je individueel inschrijven. We voegen je toe aan een leuk team zodat je zeker kan meespelen!

Wil je helemaal niet spelen maar wel supporteren? Je bent natuurlijk welkom! Je kan perfect alleen voor de BBQ inschrijven.

Ondertussen zijn er verschillende toffe randactiviteiten voorzien zoals grime voor de kindjes, een springkasteel (als ze voorzichtig zijn mogen de volwassenen er ook op) en Sporty, de mascotte van de hockeybond die een bezoekje komt brengen.

  

Planning

Als we Day in de naam zetten bedoelen we ook echt dat de hele dag vol gepland is.

  • 9u - 12u: Beobank Youth Tournament (op uitnodiging)
  • 12u - 13u: Proeftraining starters
  • 13u - 14u: Proeftraining trimmers
  • 13u - 17u: Mixed familietornooi jeugd en ouders
  • 15u: G-hockeywedstrijd Red Giants vs mixed U12
  • 16u: BBQ
  • 17u: Oefenwedstrijd Dames 1 - Uccle 1

 

Beobank Youth Tournament

Onze U12/U14/U16/U19 eerste teams spelen een oefenwedstrijd tegen de andere clubs die door Beobank gesponsord worden. Deze wedstrijden zijn op uitnodiging. 

Proeftraining starters

Ken je nog iemand tussen 3,5j en 12j die eens wil komen proeven van hockey? Om 12u is er een training waarvoor ze zich nog kunnen inschrijven.

Proeftraining trimmers

Het principe is hetzelfde, maar dan voor volwassenen in plaats van jongeren. Je moet je ook inschrijven voor de trimmerstraining.

Mixed familietornooi

Het familietornooi trekt altijd veel volk aan. Altijd al eens samen met je ouders willen spelen? Of omgekeerd? Dit is je kans. Stel een ploeg van 10 samen (hoeft niet allemaal familie te zijn) en kies een leuke naam. Begint het al te kriebelen? Bel je vrienden en familie en stel een team samen voor de Youth Trophy Day en schrijf je meteen in!

G-hockeywedstrijd

G-hockey groeit net zoals het algemene hockey. Om 15u is er een leuke wedstrijd gepland tussen de Red Giants, onze nationale G-hockeyploeg, en een mixed team van onze U12. Wie in die mixed U12 speelt zal doorgegeven worden door de teammanagers.

BBQ

Hoe kan je zo'n dag beter afsluiten dan met een goeie ouderwetse BBQ met je hele team? Best ook even op tijd inschrijven voor de BBQ zodat we voldoende vlees voorzien. De BBQ is doorlopend vanaf 16u tot en met 19u.

 

We kijken er alvast naar uit. Veel plezier deze zomer en we zien jullie op de Youth Trophy Day!