Op zaterdag 27 augustus organiseren we opnieuw onze Youth Trophy Day. De beste manier om het nieuwe seizoen te beginnen!

Heb je zin in een gezellige familiedag vol sport en ontspanning voor jong en oud? Stel dan snel je team samen en schrijf je meteen in. Ook dit jaar is er randanimatie en sluiten we de dag af met een heerlijke BBQ.

Onze heren hebben gisteren bewezen dat de kans op promotie naar Eredivisie reëel is. Ze wonnen de heenwedstrijd tegen favoriet Old Club met 2-1.

Om hen vocaal te ondersteunen in de moeilijke uitwedstrijd, leggen we een bus in. Zo zijn we met zo veel mogelijk om hen naar Ere te schreeuwen. Ga jij mee?

Trots op onze kleuren! Dat zijn we zeker. Zeker als we iedereen in die schitterende outfit zien rondlopen in heel België.

Heb jij er nog een nodig? Deze kan besteld worden bij DNA hockey. Regel je bedrukking nog voor 31 oktober. Daarna moet iedereen in de correcte outfit (met bedrukking) te zien zijn op de velden.

Wij zijn zot van hockey. En vinden dat iedereen het zou moeten spelen. Dat vinden ook Gust en Grietje, onze G-mascottes! 


Daarom zijn we blij dat KMTHC in 2021 gestart is met het intitatief G-hockey dat personen met een verstandelijke beperking de kans biedt om ook te hockeyen.      

De G-hockeyers vormen een eigen team, maar trainen op dezelfde momenten als de andere teams.
Voor de opstart van dit initatief in onze club, krijgen we de steun van Sport Vlaanderen #sportersbelevenmeer.

Ontdek hier onze promovideo voor G-hockey op KMTHC! Alle G-hockeyers tussen 10 en 40 jaar welkom!

Meer info kan je hier op onze website terugvinden!
 
 
                              

Net voor de start van de indoorcompetitie kondigde het overlegcomité nieuwe maatregelen aan die genomen werden in het kader van de opnieuw verslechterende gezondheidssituatie in België. Op basis hiervan heeft de bond een protocol opgesteld.

We hebben veel zin in het nieuwe seizoen en zijn volop bezig met de voorbereidingen. 

Het trainingsschema en de teamindeling zijn al klaar. Zodra we voor elk team een trainer en/of coach hebben, vullen we de teamsamenstellingen aan.  

Status hockeyvelden

Laatste update

Za 3/12- 9u

 

Kalender
Contacteer ons Andere nuttige links Volg ons
Clubbestuur Vacatures Facebook
Hockeybestuur GDPR Instagram
Tennis- en padelbestuur Intern reglement Nieuwsbrief
Vertrouwenspersoon (API)    

 

 

 

 

 

   KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41   |   E-mail: info@kmthc.be

 

   Site De Nekker   |    Spuibeekstraat 19  |   2800 Mechelen