Je ziet de reclame langs de kant van de velden hangen of de logo's op de site, maar wie zijn onze partners eigenlijk? We zetten Sloten & Sleutels in de kijker.

Sloten & Sleutels gaat voor jouw veiligheid & gemoedsrust. Maar we leveren méér dan sloten en sleutels.


Waarom een kluis in huis slim is? 

Het is vanzelfsprekend dat een kluis in huis een slimme zet is. Wij raden in elk geval een brandwerende kluis aan wanneer het budget dit toelaat. Veel mensen zien nog niet het nut van een kluis in en denken dat de meeste mensen geen kluis hebben. Dit is niet helemaal waar.

Aan de cijfers van de kluizenverkoop kun je zien dat er meer kluizen dan ooit verkocht worden. Er wordt vaker ingebroken, zeker nu in de winterperiode (lees: het is vroeger donker en mensen zijn vaker uit huis voor familiegelegenheden), en we bezitten steeds meer waardevolle spullen. Een kluis zorgt voor meer veiligheid en gemoedsrust.

 

 

Korting in december

Om jou meer gemoedsrust te garanderen geven wij tijdens de maand december 20% op al onze kluizen in de winkel, exclusief plaatsing. Kom dus zeker eens langs in een van onze winkels om de mogelijkheden te bespreken. Samen gaan we voor een veilig en gerust eindejaar.