Trots op onze kleuren! Dat zijn we zeker. Zeker als we iedereen in die schitterende outfit zien rondlopen in heel België.

Heb jij er nog een nodig? Deze kan besteld worden bij DNA: Hockey. Regel je bedrukking nog voor 31 oktober. Daarna moet iedereen in de correcte outfit (met bedrukking) te zien zijn op de velden.


De outfit

De outfit kan enkel als pakket worden aangekocht en omvat 2 shirts inclusief bedrukking met naam en rugnummer, een short/rokje en een paar rode sokken. De prijs voor het volledige pakket is €115.

We spelen van 2021 tot 2024 met deze oufit.

 

Bestelling van je outfit

Stap 1: Betaling van het lidgeld

Je ontvangt het factuur voor je lidgeld via mail na je inschrijving.

Stap 2: Bestel je bedrukking online

Ga naar de website van DNA: Hockey en bestel je bedrukking (kijk onderaan hoe 

Bij de bestelling betaal je alvast de prijs voor de bedrukking. Deze wordt afgetrokken van het totaalbedrag dat je betaalt bij de afhaling in de winkel.

Stap 3: Wacht op de bevestiging van DNA Hockey

Om te vermijden dat je meerdere keren naar de winkel moet gaan, stuurt DNA Hockey een bevestigingsmail als je bedrukking klaar is. Dit kan tussen 1 en 5 werkdagen duren.

Stap 4: Ga naar DNA hockey

Ga naar de winkel in Boom. Hier kan je de outfit passen. Een medewerker brengt de bedrukking ter plaatse aan zodat je deze onmiddellijk mee kan nemen naar huis.

 

Rugnummers

Wij kiezen ervoor om de rugnummers van alle jeugdspelers (U7-U19) op voorhand vast te leggen voor de komende drie seizoenen. Door gebruik van een uitgedacht systeem willen we vermijden dat door eigen keuze van rugnummer er overlap ontstaat tijdens de volgende seizoenen. Op die manier trachten wij te garanderen dat het wedstrijdoutfit tijdens de volgende 3 seizoenen kan gebruikt worden. Er is goed nagedacht over dit systeem en voor sommige teams wil dat helaas zeggen dat ze met ietwat hoge nummers zullen spelen. Wijzigen van rugnummer is niet mogelijk. Vraag je eigen rugnummer als jeugdspeler op bij je teammanager! De managers zullen de nummers van hun team ten laatste vrijdagavond 6 augustus ontvangen.

Ook voor H1, H2, D1 en D2 worden rugnummers vooraf vastgelegd. Voor alle andere seniorenteams is er echter vrije keuze van rugnummer tussen 1 en 31. Om het gebruik van dubbele nummers te vermijden, raden we aan dat de kapiteins een lijst opstellen van de rugnummers binnen het team.