Het jaarlijks dubbeltornooi staat al een tijdje synoniem met een gastronomische week waarin verschillende koks een feest presenteren aan onze smaakpapillen. Dit jaar valt het dubbeltornooi ook nog samen met een jeugdtornooi én ons padeltornooi. Veel volk om te komen smullen dus. Bekijk ons volledig menu en schrijf je snel in!


Menu

Kom genieten van ons keukengeweld tijdens de week.

  • Maandag 22 augustus: Pasta avond door en voor onze jeugd. Onze jeugdspelers laten jullie de keuze uit verschillende soorten pasta’s. De opbrengst van deze avond gaat integraal naar de jeugdwerking. 

  • Dinsdag 23 augustus: Paella by Hilde & Herman. Intussen een klassieker tijdens ons tornooi, maar daarom niet minder lekker. Kom genieten van deze heerlijke creatie in combinatie met een lekkere aperol.

  • Woensdag 24 augustus: Steak Tartare door het tennisbestuur. Ook wij zullen trachten jullie culinair te verwennen. Niets smaakt beter dan een steak tartare wanneer de temperaturen stijgen. 

  • Donderdag 25 augustus: Mosselavond by Christian Michiels (Cosma Foodhouse). Christian is al heel zijn leven trouw lid van onze club. De laatste jaren kon je hem vooral terugvinden in zijn restaurant Cosma in de Befferstraat. Nu komt hij ons echter verblijden met zijn kookkunsten. 

  • Vrijdag 26 augustus: Sole Meuniere door Sam en Bram. Deze twee hobbykoks sluiten onze week af. Ze brengen ’s morgens verse tong mee uit Nieuwpoort die ’s avonds op jullie bord wordt geserveerd.

  • Zaterdag 27 augustus: Barbecue. Want wat zegt nu meer "zomer" dan een lekkere barbecue?

  • Zondag 28 augustus: Verse pizza's. Afsluiten doen we met heerlijke, homemade, à la minute pizza's van Maxime Van Calster.


Zijn er zaken bij die je niet lust? Niet getreurd. In het weekend en doorheen de week zorgt onze liefste Agnes voor allerlei andere snacks en gerechten zodat jullie zeker niets tekort komen.

 

Inschrijven

Al aan het watertanden van al dit lekkers? Schrijf je nu online in of via het papieren blad in het clubhuis. We vragen wel om telkens ten laatste 2 avonden vooraf in te schrijven zodat we alles tijdig kunnen bestellen.