Tennis- of padelles volgen op KMTHC? Dat kan! Hiervoor werken we samen met Tennis & Padel Mechelen.

Zowel recreanten, occasionele competitiespelers als competitiebeesten kunnen vanaf nu inschrijven voor tennis of padelles van topkwaliteit voor elk niveau.


Lentelessen 2023

Door de grote vraag naar padellessen hebben we besloten om ook voor padel in zee te gaan met Tennis & Padel Mechelen. Daardoor zullen we tijdens de lente een mooi pakket aan lessen kunnen aanbieden voor volwassenen op maandag, dinsdag of woensdag. 

 

Wanneer?

De lesreeks loopt van 17 april tot 25 juni. Een les duurt telkens 1 uur en vindt plaats op een vast uur op maandag, dinsdag of woensdag

Door de opbouw in de lessenreeks is het aangeraden elke les te volgen. Tijdens de lessenreeks komen alle aspecten van de padelsport zowel technisch als tactisch aan bod. De lessen volgen elkaar chronologisch op.

Licht regenweer? Geen probleem. De lessen kunnen gewoon doorgaan. Wordt het toch te erg en kan de les niet doorgaan? Dan zoekt de trainer met jou naar een ogenblik om deze les in te halen.

 

Tarieven

Je schrijft je telkens in voor 10 lessen op een vast uur. Ben je alleen en wil je privéles of met een groep van 4? Allemaal mogelijk!

Dit zijn de tarieven per speler afhankelijk van met hoeveel spelers je bent per veld/trainer:

4 spelers

Niet-lid

€220/speler

Padellid op KMTHC

€160/speler

3 spelers

Niet-lid

€280/speler

Padellid op KMTHC

€210/speler

2 spelers

Niet-lid

€400/speler

Padellid op KMTHC

€300/speler

1 speler

Niet-lid

€650/speler

Padellid op KMTHC

€450/speler


Opgelet: Elke speler die ingeschreven is engageert zich voor de 10 lessen. Wij laten niet toe dat mensen de lessenreeks delen. Ben je eens belet? Dan kan iemand van hetzelfde niveau in jouw plaats komen. Dit moet op voorhand wel met de trainer besproken worden.

 

Inschrijven

De prijzen zijn inclusief de huur van het veld en het materiaal.

Klik hier om je in te schrijven of voor meer informatie

 

Kidspadel

Voorlopig wordt dit enkel aangeboden via stages in combinatie met hockey en tennis. Niet via vaste lessenreeksen.

Voor de data van de stages: neem een kijkje bij de Beobank tennis-, hockey- en padelstage.