Wat is het voordeel van lid te worden?
  • Onbeperkt reserveren (max. 4 reservaties tegelijk per speler)
  • Leden kunnen 10 dagen op voorhand reserveren (ook met gastspelers) terwijl niet-leden slechts 5 dagen op voorhand kunnen reserveren.
  • Aansluiting Tennis Vlaanderen inbegrepen (verzekering).

Op zaterdag 15/01 vanaf 15u vindt ons eerste padelevent plaats op KMTHC: een gezellig jenevertornooi met een mooie hoofdprijs. Iedereen is welkom, ongeacht het niveau waarop je speelt en of je al lid bent of nog niet.

Vorige week kregen we te horen dat we terug het mondmasker gingen moeten dragen binnen en dat we een Covid Safe Ticket (CST) nodig hadden. Een week later is het jammer genoeg weer zover. Nieuw overleg, bijkomende regels om te volgen.

KMTHC kan niet zonder zijn partners, maar wie zijn die namen achter de logo's die je op de club ziet? Vandaag stelt Van Saet, specialist in beveiliging, zich voor.

Maak kennis met de nieuwste sport op onze club: padel. Tijdens de start to padel lessen leer je de basistechnieken en spelregels van deze sporthype.

Zo’n jaar of 25 na het slaan van de allereerste tennisballen op de velden van KMTHC, kan Nicolas Janssens van IUSTE Advocaten met trots aankondigen een van de nieuwe partner van "de club" te mogen zijn.

De beelden van met plastic vervuilde oceanen zijn ons niet vreemd en kunnen ons niet ongevoelig laten. Ook wij hebben de ambitie om het plastic verbruik tot een minimum te beperken. Door de samenwerking met Mi’ssion Nature gaan we de strijd aan met de vervuiling veroorzaakt door plastic verpakkingen door onze leden de mogelijkheid te bieden om op een eenvoudige en duurzame manier boodschappen te doen. Vanaf 27 augustus kunnen leden hun bestelling afhalen op het afhaalpunt op de club.

Kom je regelmatig op onze club maar ben je geen spelend lid en wil je toch graag deel uitmaken van de grote KMTHC-familie? 

Dat kan! Sluit je aan bij onze Club 708 en geniet van de talrijke voordelen die je als die hard supporter krijgt op de club.

 

Wat is Club 708?

Club 708 is dé supportersclub van KMTHC. De gemeenschap van fans die onze fanion- en andere teams week-na-week ondersteunen, aanmoedigen en naar de overwinning schreeuwen, die de zijlijnen van het veld blauw-rood doen kleuren, één grote KMTHC-familie. 

Club 708 brengt ouders, supporters en sympathisanten samen. Een fijne groep van mensen die maakt dat iedereen zich thuis voelt in, fier is op onze fantastische Club en bijdraagt tot een verdere bloei van KMTHC.

 

Wat houdt het concreet in?

Club 708 biedt een geweldig pakker van voordelen in 2023, zoals:

  • Korting op het Galabal Dinner & Dance 100 jaar KMTHC.
  • Gratis editie van het boek "100 jaar KMTHC".
  • Een uitnodiging voor VIP Club 708 Super Sunday op de club met een hapje en een drankje.
  • Een uitnodiging voor het netwerkevent "Club 708 meets Business Club KMTHC" met, uiteraard, een hapje en drankje.
  • Gratis ticket Hockey Pro League wedstrijd Red Lions - Nederland op 1 juli 2023 in Wilrijk

 

Hoe kan ik bij de supportersclub komen?

Voor slechts 90 euro per jaar maak ook JIJ deel uit van onze Club 708 en geniet je ten volle van onze KMTHC-clubsfeer.

Schrijf je in bij Club 708. Hierna ontvang je het digitale factuur in je mailbox. 

Hopelijk mogen we je snel verwelkomen!

Een sportclub draaiende houden ... Daar komt heel wat bij kijken. Wist je trouwens dat er veel werk wordt verzet door vrijwilligers? 

Maar nu onze club groeit, hebben we meer dan ooit helpende handen nodig. Onder meer voor deze interessante functies. 

Voel jij je aangesproken en wil je meewerken aan de duurzame uitbouw van onze mooie club? Stuur dan meteen een mailtje naar [email protected]

Status hockeyvelden

Laatste update

Za 3/12- 9u

 

Kalender
Contacteer ons Andere nuttige links Volg ons
Clubbestuur Vacatures Facebook
Hockeybestuur GDPR Instagram
Tennis- en padelbestuur Intern reglement Nieuwsbrief
Vertrouwenspersoon (API)    

 

 

 

 

 

   KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41   |   E-mail: [email protected]

 

   Site De Nekker   |    Spuibeekstraat 19  |   2800 Mechelen