Wij zijn zot van hockey. En vinden dat iedereen het zou moeten spelen. Dat vinden ook Gust en Grietje, onze G-mascottes!

Daarom zijn we blij dat KMTHC in 2021 met het intitatief G-hockey zal starten. Dat laat toe dat personen met een verstandelijke  beperking de kans krijgen om ook te hockeyen. De G-hockeyers vormen een eigen team, maar trainen op dezelfde momenten als de andere teams. Voor de opstart van dit initatief in onze club, krijgen we de steun van Sport Vlaanderen #sportersbelevenmeer.

Ontdek hier onze promovideo voor G-hockey op KMTHC! Alle G-hockeyers tussen 10 en 40 jaar welkom!

Meer info vinden jullie op de site van Hockey Belgium

Wanneer zijn G-hockeyers welkom?

Trainingen vinden plaats van september tot november en van februari tot mei.  Dit elke woensdag van 15u30 tot 16u30, uitgezonderd schoolvakanties.  Dit onder de sportieve begeleiding van Bavo en Julien.
 
Graag eens proberen?  Stuur dan een mailtje naar [email protected] om concreet af te spreken en vul zeker ook ons formulier in via deze link
 
Hockeysticks kan je voor een proeftraining van de club lenen.  We raden wel aan om een bit en scheenbeschermers zelf te voorzien.
 
Het lidgeld voor een G-hockeyer in het seizoen 2021-2022 bedraagt 95€. Alle info over de lidgelden kan je hier terugvinden. 
 

Heb je vragen hierover? Mail naar [email protected]