Begin augustus werden de facturen lidgeld seizoen 2021-2022 uitgestuurd per mail. In deze communicatie werd reeds vermeld dat je, na betaling van je lidgeld, een voucher zou ontvangen om de korting op de aankoop van je nieuwe wedstrijdoutfit te bekomen. We leggen stap voor stap uit hoe je outfit te bestellen.

Eindelijk zijn ze er, onze gloednieuwe outfits. En we zijn er maar wat trots op. Net als op de partnership die we daarvoor aangingen met DNA: Hockey uit Boom en hockeymerk The Indian Maharadja.

We zijn ervan overtuigd dat we hiermee niet alleen de service voor onze leden naar een hoger niveau tillen, maar ook met de  kledij van The Indian Maharadja een stap vooruit zetten in kwaliteit en duurzaamheid.

We kunnen bovendien rekenen op enkele trouwe, én nieuwe partners voor onze nieuwe outfits: zo wordt Beobank de komende 3 seizoenen onze nieuwe shirtsponsor, en ook Smart Games en Rothschild & Co zullen als partner op de kledij vermeld staan. We danken al deze partners voor hun vertrouwen in KMTHC!

Verdere praktische informatie rond de aankoop van de outfits voor het nieuwe seizoen volgt eind juni. Dit is wat DNA: HOCKEY en The Indian Maharadja willen delen over de nieuwe partnership:
 

"In samenwerking met THE INDIAN MAHARADJA zijn we, vanuit DNA: HOCKEY, enorm trots dat we de komende jaren onze clubkleding service ook ten dienste mogen stellen van de leden van KMTHC.
Wij zijn het startpunt voor de BEGINNENDE HOCKEYER, die met een lage kost direct het veld op kan maar zeker ook de GEVORDERDE en ELITE spelers komen graag langs voor onze meer gespecialiseerde produkten en exclusiviteiten die elke hockeyer graag wil ontdekken en proberen. 750m2 hockeyplezier inclusief een testveld én onze medewerkers staan ter jullie beschikking.

DNA: HOCKEY is ondertussen onbetwistbaar de grootste hockeyspeciaalzaak van Vlaanderen geworden. Belangrijke investeringen en evoluties in onze assortimenten, internationale merken en de medewerkers maken dat onze klanten steeds terug komen voor de expertise, advies en service die we hun telkens bieden.""The Indian Maharadja is proud to become a member of the KMHTC WOLFPACK. Let’s #sticktogether for the next years!"

 

KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41