Op KMTHC organiseren we starterstrainingen voor kinderen vanaf de leeftijd van 3,5 jaar!

KMTHC staat voor:
  • Hockey met leeftijdsgenoten in een gezellige familiale sfeer.
  • Een degelijke hockeyschool met gediplomeerde trainers in een mooi groen kader.
  • Topsport en topamusement in een prachtige infrastructuur die vlot bereikbaar is.
 
 
Wat zijn de mogelijkheden om aan te sluiten als starter of onze club te leren kennen?

Juni + Augustus 2021

In juni en augustus 2021 organiseren we op 3 momenten gratis proeftrainingen voor kids tussen 3,5 en 12 jaar. Deze trainingen zijn een leuke eerste kennismaking met de sport en onze club. Je kan voor één of meerdere van deze momenten inschrijven via inschrijven. De laatste is op zaterdag 28 augustus van 10u tot 11u.
 
 
September 2021

In september kan je gratis 1x per week trainen bij onze starters. Kom dus zeker meedoen! De eerste proeftraining is gepland op vrijdag 3 september 2021 om 17u

Tijdens het seizoen 2021-2022 zijn dit de trainingsuren voor de starters: 
 
woensdag 14 u - 15 u
vrijdag 17 u - 18 u

 

Registreer je even op onze site voor deze proefmaand! Tijdens de trainingen op vrijdag organiseert Jan Boonen, onze coördinator van de starters, verschillende infosessies voor de ouders. Hier krijg je meer info over onze werking, visie en andere praktische informatie. Onze veldcoördinator, Bavo Francois, zal de training in goede banen leiden. 

De laatste training van deze proefmaand is voorzien op vrijdag 24 september. Dan is er terug een infoment gepland voor de ouders. Nadien dien je de keuze te maken of je kind lid zal worden van de starters op KMTHC en dien je je definitief in te schrijven. Dit kan via het formulier hieronder.
 
 
Oktober 2021
 
Vanaf 1 oktober moet je ingeschreven zijn als lid van KMTHC anders kan je de rest van het seizoen niet meer meetrainen. Een hockeyseizoen loopt van september tot eind november, en van eind januari tot einde mei. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen trainingen.
 
Wil je lid worden? Vul gewoon dit formulier in! 
Wil je eerst meer informatie over de lidgelden? Dat lees je op deze pagina
 
Voor meer informatie mail je naar Jan Boonen via [email protected]


Januari 2022
 
In de maand januari is er enkel een inloopperiode voor kinderen tussen 3,5 en 6 jaar. Voor meer informatie mail je naar Jan Boonen via [email protected]
 
Wil je lid worden voor een half seizoen? Vul gewoon dit formulier in! 
 
Wil je eerst meer informatie over de lidgelden? Dat lees je op deze pagina