Mutualiteit

De meest mutualiteiten betalen een gedeelte van het lidgeld van een sportclub terug.

Wanneer je je hockeylidgeld aan de Club betaald hebt, ontvang je per mail een betalingsbevestiging. Het volstaat om deze e-mail af te drukken en van een kleefstrookje te voorzien. Je kan dit document dan doorsturen naar je mutualiteit (indien nodig, samen met het aanvraagformulier van je mutualiteit en je factuur) om een gedeeltelijke terugbetaling te bekomen.

 

Aangifte Ongeval

Via onderstaande link (of via email aan je admin-verantwoordelijke) laad je een verzekeringsformulier op. Dit formulier vul je zelf in en je voegt het doktersattest toe. Daarna stuur je dit per email naar Belfius, het emailadres staat op het formulier (Let op: best je bestanden zoveel mogelijk verkleinen, bvb door in een pdf formaat om te zetten, zeker indien je foto's wil doorsturen), en dit best binnen de week na het ongeval.

Je krijgt een bevestiging van ontvangst per mail terug, waarin ook een dossiernummer vermeld staat. Dit nummer vermeld je bij alle verdere correspondentie.

Facturen van ziekenhuizen en artsen moeten eerst altijd zelf betaald worden en dan doorgestuurd worden naar de mutualiteit. Het gedeelte dat niet door de mutualiteit wordt vergoed, wordt betaald door deze verzekering. Let op, er is een franchise van 25 Euro op deze verzekering.

Info en documenten KBHB:

KBHB Info Verzekeringen

Verzekeringspolis KBHB

Aangifteformulier Lichamelijke Ongevallen

Aangifteformulier Burgerlijke Aansprakelijkheid

 

Voor meer info of vragen: 

Admin-verantwoordelijke jongens        Hendrik Biesemans          [email protected]

Admin-verantwoordelijke meisjes        Karin Vervloet                   [email protected]