Je ziet de reclame langs de kant van de velden hangen of de logo's op de site, maar wie zijn onze partners eigenlijk? We zetten Concept Pools & Gardens in de kijker.

Warme zomers zoals diegene die we nu beleven maken dat we meer buiten leven. Een mooie tuin is dan ook echt genieten. Of zelfs een zwembad. Hier kan Concept Pools & Gardens jou mee helpen.


Wil je een unieke tuin laten ontwerpen of je huidige tuin volledig renoveren? Heb je interesse in het plaatsen van een zwembad of zegt een zwemvijver jou meer? Concept Pools & Gardens is sinds enkele jaren trouwe partner van onze club. Het bedrijf specialiseert zich in het ontwikkelen van unieke concepten voor uw tuin en viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. Zaakvoerders Nicky Daems en Bart Sysmans nodigen de KMTHC-leden dan ook graag uit op hun opendeurdag op 1 oktober. Kom dit dynamische bedrijf uit Lier ontdekken en geniet mee van een hapje en een drankje. Graag even een seintje als je komt via [email protected]. Kijk zeker ook een kijkje op de website.