Vorige week werden de labels van jeugdvriendelijke tennisclub uitgereikt door de federatie, de sportieve Oscars op het vlak van jeugdwerking. Onze club behaalde het level goud, een serieuze promotie in vergelijking met de afgelopen jaren!

Je ziet de reclame langs de kant van de velden hangen of de logo's op de site, maar wie zijn onze partners eigenlijk? We zetten Sloten & Sleutels in de kijker.

Sloten & Sleutels gaat voor jouw veiligheid & gemoedsrust. Maar we leveren méér dan sloten en sleutels. 

KMTHC wordt 100 jaar, en dat zal iedereen geweten hebben!

2023 wordt een feestjaar. We organiseren leuke en originele activiteiten, we blazen oude tradities nieuw leven in en we halen herinneringen op die al lang in de vergeetput lagen.
En dat doen we samen met jullie!

We starten de festiviteiten echt vanaf minuut 1, want hoe kunnen we ons jubileumjaar beter inzetten, dan met een spetterende oudejaarsavond?

Kies één van beide formules en kom met ons vieren op 31 december!

Door corona hebben we hem een tijdje moeten missen, maar op zaterdag 3 december komt de goedheilige man terug naar de club. Voordat de Sint langskomt met zijn pieten organiseren we leuke activiteiten en we voorzien ook lekker eten voor erna.

Op zaterdag 3 december organiseren we vanaf 17u30 tot 20u30 ons up & downtornooi, het vroegere laddertornooi. Schrijf je in per duo in het padel of tennis.

Tijdens het tornooi is er ook een infomoment voorzien voor wie interesse heeft in de interclubcompetitie.

Deze zaterdag 8 oktober is het al de 20e editie van Mentalympia, een G sportevent voor atletiek, voetbal, netbal en hockey dat in de Nekker georganiseerd wordt. 5 jaar geleden stapte Mechelse (toen nog Neo) mee in in het project georganiseerd door de Rotary van Bonheiden en de Regionale Atletiekverenigingen Mechelen (RAM).

Het is niet altijd even evident om je professionele kalender te matchen met de hobbies van je kinderen. Om je hierin te helpen zetten we een platform op om te carpoolen met anderen uit jouw buurt of gemeente. Op basis van trainingsuren, gemeente en locatie (Nekker of Hombeek), leggen wij de link tussen mensen die kunnen samenrijden. Geïnteresseerd? Bekijk zeker de info van het carpoolen en schrijf je in.

Als sportclub mikken we erop een duurzame vereniging te zijn. Zo hebben we al enkele initiatieven zoals een rookvrije club en het scheiden van ons afval. Door de energiecrisis krijgen we een extra duwtje in de rug om ook ons energieverbruik aan te pakken.

Op woensdag 19 oktober trekken we met de club naar de European Open in Antwerpen. Het is voorlopig het enige ATP tornooi op Belgische bodem en vindt plaats van 16 tot 23 oktober. 

Dankzij de opbrengst van de pasta avond tijdens ons laatste dubbeltornooi kunnen we zowel voor de jeugdspelers als voor hun begeleiders/chauffeurs gratis tickets aanbieden.

Je ziet de reclame langs de kant van de velden hangen of de logo's op de site, maar wie zijn onze partners eigenlijk? We zetten Concept Pools & Gardens in de kijker.

Warme zomers zoals diegene die we nu beleven maken dat we meer buiten leven. Een mooie tuin is dan ook echt genieten. Of zelfs een zwembad. Hier kan Concept Pools & Gardens jou mee helpen.

Status hockeyvelden

Laatste update

Wo 30/11- 14u

 

Kalender
Contacteer ons Andere nuttige links Volg ons
Clubbestuur Vacatures Facebook
Hockeybestuur GDPR Instagram
Tennis- en padelbestuur Intern reglement Nieuwsbrief
Vertrouwenspersoon (API)    

 

 

 

 

 

   KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41   |   E-mail: [email protected]

 

   Site De Nekker   |    Spuibeekstraat 19  |   2800 Mechelen