Heb je zin om te beginnen met hockey? Of speel je al en wil je van club switchen? Je hebt misschien al eens gehockeyd en wil herbeginnen omdat je kinderen starten? Of omdat je jaren andere sporten probeerde, maar nooit datzelfde gevoel kreeg dat hockey gaf? Zoveel redenen om lid te worden.

 

Meer info per categorie

Bij KMTHC is het onze bedoeling dat iedereen kan hockeyen in de omgeving waar ze het meeste plezier hebben. Heb je nog nooit gehockeyed of speelde je al eerder? Wij zorgen dat je op het juiste niveau terecht komt.

3,5 tot 12 jaar en nog nooit gehockeyed

Voor nieuwe spelertjes onder 12 organiseren we aan het begin en het einde van het seizoen proeftrainingen. Bekijk alle info over de starters.

De proeftrainingen die momenteel ingepland zijn:

  • zaterdag 27 augustus om 12u
  • vrijdag 2 september om 17u30
  • vrijdag 9 september om 17u30
  • vrijdag 16 september om 17u30


6 tot 19 jaar

De startertraining is gericht op jonge spelers die nog nooit gehockeyed hebben. Voor kinderen die al eerder gehockeyed hebt en er terug mee willen beginnen of kinderen ouder dan 12 jaar kunnen aansluiten bij bestaande teams. Neem hiervoor contact op met [email protected] en dan bekijken we concreet wat dit voor uw kind betekent.

+19 jaar

We merken de laatste jaren een grote interesse van volwassenen die (terug) beginnen te hockeyen. Of je nu al eerder gespeeld hebt of niet, ook hier zorgen we ervoor dat je met veel plezier kan komen hockeyen. Meer info voor volwassenen.

G-hockey

In 2021 zijn we met het intitatief G-hockey gestart zodat personen met een verstandelijke beperking ook de kans krijgen om te hockeyen. Alles over G-hockey.

 

Wat heb je nodig om te hockeyen?

Elke sport heeft zijn eigen uitrusting. Hockey uiteraard ook. Kijk zeker even na wat je nodig hebt.

 

Wanneer zijn de trainingen?

Wanneer je juist zou trainen hangt af van de categorie waarin je terecht zou komen. Het is dus best om even een te kijken of na te vragen in welke categorie dat zou zijn om zeker te zijn. We kunnen wel al een idee geven van de veldplanning van de trainingen

 

Inschrijven en lidgelden

Ben je overtuigd en wil je inschrijven? Dat kan meteen online.

Eerst weten wat het kost? Kijk de lidgelden voor dit seizoen na.

 

Vragen? Contacteer ons!

Heb je specifieke vragen waarvoor je het antwoord niet terugvindt? Aarzel niet om Jan Boonen, de sportief verantwoordelijke te contacteren:

Jan Boonen
0497/40 24 09
[email protected]