Periode Van Tot en Met

Inschrijven?

Zomervakantie - Juli 1 Juli 3 Juli 2020 Inschrijven kan je hier
Zomervakantie - Juli 6 Juli 10 Juli 2020 Inschrijven kan je hier
NEW - Zomervakantie - Augustus 10 Augustus 14 Augustus 2020 Inschrijven kan spoedig hier
Zomervakantie - Augustus 17 Augustus 21 Augustus 2020 Inschrijven kan je hier

 

TENNIS & HOCKEYSTAGES - Praktische Gegevens

Deze stage staat open voor iedereen tussen 5 en 12 jaar. Tennis- of hockeyervaring is niet nodig. Alle deelnemers wisselen een ½ dag tennis af met een ½ dag hockey.

Covid-19 Update: In afwachting van een beslissing van de overheid aangaande het maximum aantal toegelaten kinderen op sportkampen, hebben wij reeds de inschrijvingen geopend van al onze sportkampen deze zomer. Wanneer er meer duidelijkheid is over dit aantal zal het principe van "eerst ingeschreven" doorslaggevend zijn. Enkel inschrijvingen voor het volledige kamp worden echter aanvaard. 

Uren

De stage start om 09u30 en eindigt om 16u30; opvang wordt voorzien vanaf 08u30 tot 17u30.

Indien je gebruik wil maken van deze opvang, gelieve dit dan de eerste dag van de stage te melden aan de stagebegeleiders. Meld je kind iedere dag aan en af bij de opvang.

Kostprijs

  • KMTHC leden €145 (€90 voor de stage van 1-3 juli)
  • Niet-leden €170 (€110 voor de stage van 1-3 juli)

De betaling gebeurt contant bij aanmelding op de eerste ochtend van de stage.

Maaltijden en drank

  • Pauze voormiddag: fruit en vruchtendrank
  • Lunch: warme maaltijd met verse soep, water aan tafel
  • Pauze namiddag: tussendoortje en vruchtendrank
  • Gelieve specifieke aandachtspunten of wensen i.v.m. eten steeds vooraf te melden via het inschrijvingsformulier of via stages@kmthc.be; wij trachten hiermee zo goed mogelijk rekening te houden.

Kleding en sportmateriaal

Gelieve sportieve kledij en aangepast schoeisel te voorzien voor deze stage in functie van het voorspelde weer. Sportschoenen die worden gedragen tijdens tennis mogen geen zwarte zool, spikes of toppen hebben. Sportschoenen die gedragen worden tijdens de hockeysessie dienen stevig en gesloten te zijn, zonder toppen of spikes. Iedereen draagt sportieve kledij.

Heb je zelf een tennisracket of hockeystick, breng die zeker mee. Heb je echter geen tennisracket of hockeystick, geen zorgen, je kan deze van ons lenen.

Graag ook een petje en zonnecrème voorzien bij zonnig en warm weer.  Gelieve bij regenweer aangepaste regenkledij te voorzien en een extra set droge kledij mee te geven.

KMTHC is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van kostbaarheden. Denk dus goed na of het wel verstandig is om een portefeuille, mobiele telefoon, smartphone of andere dure spullen mee te geven.

Bijkomende info en opmerkingen?

Indien er voor je kind belangrijke medische-, dieet- of andere inlichtingen zijn, laat ons dit bij inschrijving weten via het inschrijvingsformulier of via e-mail (stages@kmthc.be). Bij aanmelding van je kind op de eerste stagedag, kan je de stagecoördinator hierover ook steeds nog eens inlichten.

Algemene inschrijvingsvoorwaarden en annulering

Indien na inschrijving voor een stage op KMTHC, deelname niet mogelijk blijkt te zijn, kan het inschrijvingsgeld gedeeltelijk worden terugbetaald op basis van volgende voorwaarden:

  • Annulering wegens ziekte of kwetsuur

In geval van annulering vóór aanvang of tijdens het verloop van de stage wegens ziekte of kwetsuur kan na voorlegging van een origineel en gedateerd doktersattest een terugbetaling aangevraagd worden, die gelijk is aan het aantal resterende stagedagen waarop je kind niet aanwezig was. Een forfaitaire kost van €50 wordt steeds in rekening gebracht omwille van de reeds gemaakte kosten door KMTHC.  Verwittig in geval van afwezigheid steeds de sportieve leiding van de stage en stuur een email naar stages@kmthc.be met de aanvraag tot terugbetaling.

  • Annulering wegens andere reden(en)

In geval van annulering van minimaal 14 dagen vóór de aanvang van de stage wegens andere redenen, wordt steeds een administratieve kost van €75 in rekening gebracht.

Indien u de inschrijving minder dan 14 dagen vóór aanvang van de stage annuleert, zal het totaalbedrag van de inschrijving in rekening worden gebracht.

KMTHC voorziet een verzekering voor alle deelnemers van de stage in geval van sportieve ongevallen. In geval van een letsel of ongeval kan hier een aangifteformulier voor de verzekering vinden.

Bij inschrijving van je kind(eren) voor een stage bij KMTHC, verklaart u zich als ouder akkoord met deze voorwaarden. Een annulering dient steeds onmiddellijk per mail te worden gemeld via stages@kmthc.be.