Begin augustus werden de facturen lidgeld seizoen 2021-2022 uitgestuurd per mail. In deze communicatie werd reeds vermeld dat je, na betaling van je lidgeld, een voucher zou ontvangen om de korting op de aankoop van je nieuwe wedstrijdoutfit te bekomen. We leggen stap voor stap uit hoe je outfit te bestellen.


Bestelling van je outfit

Stap 1:
 Betaling van het lidgeld

Je ontvangt het factuur lidgeld seizoen 2021-2022 via mail.


Stap 2:
 Print je voucher af

Enkele dagen na betaling van dat factuur ontvang je een persoonlijke voucher met een unieke code. Deze voucher kan je terugvinden onder 'Mijn Media' in je eigen TWIZZIT profiel. Voor families die een gezamenlijke factuur ontvingen, zal er voor ieder familielid een aparte voucher te vinden zijn in zijn of haar persoonlijke Twizzit profiel.

Print deze voucher af alvorens naar DNA hockey te gaan. Een digitale versie van dit voucher wordt niet aanvaard.


Stap 3: Pas en bestel je outfit

Ga vanaf vrijdag 6 augustus naar DNA Hockey om je nieuwe outfit te passen en te bestellen.

Geef je de voucher met unieke code af aan de kassa. Bij afgifte van dit voucher betaal je € 48 ipv € 115 voor het volledige pakket. De outfit kan enkel als pakket worden aangekocht en omvat 2 shirts inclusief bedrukking met naam en rugnummer, een short/rokje en een paar rode sokken.


Stap 4: Kies hoe je je outfit wilt ontvangen


Bij aankoop in de winkel kan je kiezen uit 3 leveringsopties voor je bestelde wedstrijdoutfit. Het is voorlopig dus nog niet mogelijk de outfit meteen mee naar huis te nemen. 

Optie 1: Je spreekt met de verkoper een datum af waarop je het pakket zelf komt ophalen bij DNA hockey te Boom. 
Optie 2: Je verkiest een levering aan huis en betaalt een leveringskost van €5.
Optie 3: Je komt je pakket ophalen op zondag 29/8 10u-14u of woensdag 1/9 14u-20u te KMTHC Hombeek.

RUGNUMMERS

Wij kiezen ervoor om de rugnummers van alle jeugdspelers (U7-U19) op voorhand vast te leggen voor de komende drie seizoenen. Door gebruik van een uitgedacht systeem willen we vermijden dat door eigen keuze van rugnummer er overlap ontstaat tijdens de volgende seizoenen. Op die manier trachten wij te garanderen dat het wedstrijdoutfit tijdens de volgende 3 seizoenen kan gebruikt worden. Er is goed nagedacht over dit systeem en voor sommige teams wil dat helaas zeggen dat ze met ietwat hoge nummers zullen spelen. Wijzigen van rugnummer is niet mogelijk. Vraag je eigen rugnummer als jeugdspeler op bij je teammanager! De managers zullen de nummers van hun team ten laatste vrijdagavond 6 augustus ontvangen.

Ook voor H1, H2, D1 en D2 worden rugnummers vooraf vastgelegd. Voor alle andere seniorenteams is er echter vrije keuze van rugnummer tussen 1 en 31. Om het gebruik van dubbele nummers te vermijden, raden we aan dat de kapiteins een lijst opstellen van de rugnummers binnen het team. 


VOORWAARDEN VOUCHER WEDSTRIJDOUTFIT


Enkel leden die tijdens het afgelopen hockeyseizoen (2020-2021) lid waren van KMTHC én  hun lidgeld correct hebben betaald voor zowel seizoen 2020-2021 als seizoen 2021-2022, zullen een kortingsvoucher ontvangen. Nieuwe leden kunnen terecht bij DNA Hockey voor de aankoop van de outfit aan €115. 

Wij raden iedereen aan zo snel mogelijk werk te maken van de nieuwe wedstrijdoutfit want de start van het nieuwe seizoen staat reeds voor de deur. Heb je nog vragen over de outfit, de praktische procedure of de kortingsvoucher, neem dan contact op via [email protected]