Mutualiteiten

De meest mutualiteiten betalen een gedeelte van het lidgeld van een sportlidmaatschap terug.

Wanneer je je hockeylidgeld aan de club betaald hebt, ontvang je per mail een betalingsbevestiging. In die mail staat een link waarmee je een ingevuld formulier kunt downloaden. Print dit formulier, plak er een klever van de mutualiteit op (niet er eventueel je factuur nog aan) en stuur dit door naar je mutualiteit.

 

Ongevallen

Via mail vraag je aan je admin-verantwoordelijke een reeds gedeeltelijk ingevuld en ondertekend verzekeringsformulier op. Dit formulier vul je zelf verder in en je voegt het doktersattest toe. Daarna stuur je dit per mail naar Arena (email adres staat op het formulier), en dit best binnen de week na het ongeval.

Je krijgt een bevestiging van ontvangst per mail terug, waarin ook een dossiernummer vermeld staat. Dit nummer vermeld je bij alle correspondentie.

Facturen van ziekenhuizen en artsen moeten eerst altijd zelf betaald worden en dan doorgestuurd worden naar de mutualiteit. Het gedeelte dat niet door de mutualiteit wordt vergoed, wordt betaald door deze verzekering. Let op, er is een franchise van 25 euro op deze verzekering.

 

Voor meer info of vragen: 

Admin-verantwoordelijke jongens        Hendrik Biesemans          hendrik.biesemans@me.com

Admin-verantwoordelijke meisjes        Karin Vervloet                   karen_vervloet@yahoo.com

Admin-verantwoordelijke heren           Stefan Alaerts                   stefan.alaerts@gmail.com

Admin-verantwoordelijke dames          Ellen Marinus                    ellen.marinus@skynet.be