Log in
 • Voor wie: meisjes en jongens
 • Vrije inschrijving?: ja
 • Leeftijd?: 5-12 jaar (in de periode van de stage)

! Hockeyers best inschrijven op onze Hockeystages.

 • Veldspeler en keepers: nvt
 • Uren: zie inschrijvingsinformatie

 

Van Tot Periode Inschrijven?
15/4 19/4/2019 Paasvakantie 2019 Schrijf nu in!
1/7 5/7/2019 Juli 2019 - zomer Schrijf nu in!
19/8 23/8/2019 Augustus 2019-zomer Schrijf nu in!

 

 

 
Deadline Inschrijvingen: Zondag - 12u00- 1 week voor aanvang van de stage.
Voorbeeld: Start stage 29/10/18 - deadline 21/10/18-12u00.

Deze stage staat open voor iedereen die aan de leeftijdsvereisten voldoet. Je hebt géén tennis- of hockeyervaring nodig maar wel een goed humeur en zin om plezier te maken! In beide sporten zijn beginners welkom. Deze stage is een basisinitiatie en dus bijgevolg haalbaar voor elk niveau. Ben je wat sportief aangelegd is dat mooi meegenomen. Deze stage staat onder leiding van een professionele coördinator, die een staff van onze eigen KMTHC trainers en assistenten aansturen elkeen binnen haar/zijn sportspecialisatie tennis of hockey.

 • Uren: 09u30 - 16u30

Er is opvang mogelijk vanaf 08u30, tot 's avonds 17u30. 
Indien uw kind gebruik gaat maken van de opvang, gelieve dit dan de eerste dag van de stage te melden aan de stageleiders, vervolgens meldt u uw kind iedere dag aan en af bij de opvang. De opvang gebeurt binnen ons clubhuis om het overzicht te kunnen bewaren.

 • Kostprijs

De betaling gebeurt cash op de eerste dag van de stage !

Lid KMTHC? Kostprijs?
Ja 145€
Neen 170€

 

 • Annulatie
Algemene inschrijvingsvoorwaarden stages KMTHC
Indien na inschrijving voor een stage op KMTHC, deelname niet mogelijk blijkt te zijn, kan het inschrijvingsgeld geheel of gedeeltelijk worden terugbetaald in welomschreven situaties én op basis van volgende voorwaarden:
 
ANNULERING wegens ziekte of kwetsuur:
 
• In geval van annulering vóór aanvang van de stage of tijdens het verloop van de stage wegens ziekte of kwetsuur: o Na voorlegging van een origineel én gedateerd doktersattest kan een terugbetaling gevraagd worden, die gelijk gesteld wordt aan het resterende aantal hele stagedagen die niet werden opgenomen. Een vaste forfaitaire kost van €50 wordt steeds weerhouden (cfr. administratieve kosten, reeds aangekochte lunch, …). U dient de sportieve leiding van de stage zo snel mogelijk telefonisch op de hoogte te brengen én een mail te sturen naar stages@kmthc.be met uw aanvraag tot terugbetaling.
 
ANNULERING wegens andere reden(en):
 
• In geval van annulering vóór aanvang van de stage wegens een andere reden dan ziekte of kwetsuur: o Er wordt steeds een minimum kost van €75 in rekening gebracht vanwege administratiekosten. Echter indien u de inschrijving minder dan 2 weken voor aanvang van de stage annuleert, zal het totaalbedrag van de inschrijving alsnog in rekening worden gebracht. U zult hiervoor een factuur ontvangen.
 
U dient bij annulering zo snel mogelijk een mail te sturen naar stages@kmthc.be, nadien zal u een factuur met het verschuldigde bedrag per e-mail worden toegestuurd.
 
VOEDSELALLERGIE
 
Indien een deelnemer van de stage, omwille van medische redenen, de standaardlunch niet mag eten, kan een eigen lunch worden meegebracht. De stagebegeleiding zal ervoor zorgen dat deze wordt opgewarmd en tegelijk met de andere lunches wordt geserveerd. Bij het niet nuttigen van de standaardlunch, wordt geen terugbetaling van het inschrijvingsgeld van de stage toegekend. Bij inschrijving van uw kind(eren) voor een stage bij KMTHC, verklaart u zich als ouder akkoord met deze voorwaarden.

 Maaltijden en drank

’s Middags krijgen de kinderen een warme maaltijd die in onze eigen keuken klaargemaakt is. Er is een drankje voorzien tijdens de maaltijd en gedurende de dag krijgen de kinderen nog 2 drankjes aangeboden.
Er is 's morgens ook een stuk vers fruit en in de namiddag een “4-uurtje”. U hoeft dus geen extra geld mee te geven met uw kind.

 • Kiezen tussen tennis of hockey?

Alle deelnemers spelen “verplicht” een ½ dag tennis/omnisport en een ½ dag hockey, je ochtendsport is dus anders dan je middagsport. Wil je alleen tennissen of hockeyen vraag je best inlichtingen over deze specifieke stages die gedurende het seizoen plaats vinden.

 • Kleding- en sportmateriaal

Voorzie steeds aangepaste kledij in functie van het weer of de voorspelling. Gelieve bij regenweer eventueel een extra set kledij mee te geven.

Aangepast schoeisel verplicht:

-       Tennis: sportschoen, geen zwarte zolen, geen spikes of toppen
-       Hockey: (stevige) gesloten sportschoen, geen spikes of toppen
-       Geen sandalen, (teen)slippers of open sportschoenen
-       Heb je zelf een tennisracket of hockeystick neem die dan gerust mee, het is altijd fijner om met je eigen materiaal te sporten. Heb je geen tennisracket of hockeystick: deze kan je op de club lenen.

 • Medische informatie

Indien er voor uw kind bepaalde medische opmerkingen zijn of andere dingen die belangrijk zijn om te weten hebben wij graag dat u dit via e-mail (stages@kmthc.be) naar ons opstuurt nadat uw kind ingeschreven is alsook dat u dit duidelijk vermeld bij de betaling de eerste dag van de stage aan de stageverantwoordelijken.

 • Regenweer

We beschikken of 2 indoor tennisvelden.
Hockey is een buitensport en zal dus gewoon doorgaan, enkel indien het weer echt niet toelaat buiten te sporten zullen we in het clubhuis knutselen of spelletjes spelen.
De stages gaan dus altijd door.

 • Eigen verantwoordelijkheid

De club is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van je kostbaarheden en eigendommen. Denk dus goed na of het verstandig is om je portefeuille, GSM, iPod of andere accessoires en dingen mee te nemen naar de club. Er is genoeg te doen, dus eigenlijk heb je dat niet nodig… Tracht ook zoveel mogelijk de naam van uw kind aan te duiden in elk kledingstuk.d

 • Afsluiting van de stage

De laatste dag van elke stage is er een prijsuitreiking én een receptie aangeboden door KMTHC voor de ouders/begeleiders. Dit is ook de ideale gelegenheid om eventueel wat meer informatie te vragen over onze Tennis- en Hockeysectie.

 • Vragen?

Heeft u, ondanks alle beschikbare informatie, toch nog een vraag over de Tennis- & Hockeystages, de Hockeystages die op KMTHC plaatsvinden of de KMTHC clinics die wij aanbieden (zoals de voortgezette trainingen) dan vragen wij u vriendelijk een e-mail met uw vraag te sturen naar: stages@kmthc.be

 • Stage volzet?

Kan je niet meer inschrijven omdat de stage die jij wil volgen al volzet is ?
Stuur een e-mail met jouw naam, leeftijd, telefoonnummer én de gewenste stage naar stages@kmthc.be  je komt dan op een wachtlijst te staan, komt er een plaats vrij zullen wij je alsnog contacteren.

ONZE HOOFDSPONSOR

IK BEN OP ZOEK NAAR
Kalender

KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41

© 2015, website powered by Twizzit.com