Log in

Het tennisbestuur vergadert iedere eerste woensdag van de maand en waakt over de goede werking van de tennisdivisie.
De weg naar het tennisbestuur en naar de bestuursleden vertoont geen enkele 'drempel'.

Anders gezegd: wij zijn er voor de leden.
Ideeën, suggesties, kritische bedenkingen en dergelijke zijn altijd welkom.
Het tennisbestuur 'bestuurt', samen met de leden.

Aangezien aan de werking van de tennisdivisie heel wat aspecten verbonden zijn, hebben alle bestuursleden hun eigen, welomschreven taak:

 

Je kan het tennisbestuur bereiken via haar communicatieverantwoordelijke: Marijke Andries - [email protected]

De Koninklijke Mechelse Tennis- en Hockey Club is gelegen aan de Eglegemvijver in Hombeek. De club ligt in een prachtig aangelegde, groene omgeving. In de zomer baadt de club in het zonlicht en hangt er een onmiskenbare vakantiesfeer. Onze tennisafdeling is in de grote Mechelse regio al tientallen jaren een gevestigde waarde. De tennisdivisie hanteert als kernbegrippen: familiaal, professioneel en competitief.

Familiaal omdat de tennissport in de eerste plaats gezien wordt als sportieve ontspanning in een aangename, gezellige atmosfeer en ‘onder vrienden’.
Heel wat spelers van andere clubs zijn dan ook een beetje jaloers op ons gezellig clubhuis.

Professioneel omdat de accommodatie en infrastructuur op kwalitatief hoogstaand niveau zijn om aangenaam tennissen ook effectief mogelijk te maken.
De 5 buitenvelden worden perfect onderhouden. In geval van slecht weer kunnen de spelers ook in de zomer gebruik maken van de prachtige indoorhal met kunstgravel.

Competitief omdat we ruimte creëren voor tennissers die hun tennisniveau willen bewijzen, alleen of in ploeg. Hiervoor werkt onze club samen met de tennisschool "Tennis Mechelen".
We nemen met verschillende ploegen deel aan Interclub en organiseren in het zomerseizoen onze van oudsher druk bezochte tornooien (enkel, dubbel en jeugd).

Wie een wandeling maakt doorheen deze site, vindt zowat alles wat er te weten valt over de seizoenen, geplande activiteiten, competitie, evenementen, lidgelden en kortingen en dat voor beide sporten.
Wie toch nog vragen heeft, vindt op deze website steevast de coördinaten van de juiste contactpersoon.

ONZE HOOFDSPONSOR

Tennisveld Reserveren

Herfst Hockeystage
IK BEN OP ZOEK NAAR
Kalender

KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41

© 2019, website powered by Twizzit.com