Log in

Op zaterdag 29 augustus organiseren we opnieuw onze Youth Trophy Day. Heb je zin in een gezellige familiedag vol sport en ontspanning voor jong en oud? Stel dan snel je team samen en schrijf je meteen in. Ook dit jaar is er randanimatie, onder meer een petanquetornooi, en sluiten we de dag af met een heerlijke barbecue.

Met droefheid vernamen wij het overlijden van Guy Theuniers, echtgenoot van Katrien Rosiers, vader van Pieter (de huidige trainer/coach van onze H1 hockeyploeg), Jasper en Dries.

Guy was sinds lang lid van KMTHC. Hij startte in onze tennisafdeling en volgde nadien actief de eerste hockeystappen van Pieter. Zo kreeg ook hij de smaak van het hockeyen te pakken en was gedurende jaren een vaste waarde in onze veteranenploeg. Naast het sportieve was Guy ook zeer aanwezig in onze Club. Een gezellige babbel of actief mee supporteren langs de velden, Guy was steeds van de partij.

Met dit heengaan verliest KMTHC een zeer geapprecieerd lid.

In naam van alle clubleden bieden wij Katrien, Pieter en de ganse familie onze oprechte deelneming aan. We wensen hen veel sterkte bij dit verlies.

 

Francis Conrad

Voorzitter KMTHC vzw

De voorbije 5 weken konden onze teams eindelijk terug trainen. We goten enkele cijfers in een infographic. Ontdek ze op onze Faceboopagina! 

 

We hebben veel zin in het nieuwe seizoen en zijn volop bezig met de voorbereidingen. 

Het trainingsschema en de teamindeling zijn al klaar. Zodra we voor elk team een trainer en/of coach hebben, vullen we de teamsamenstellingen aan.  

Door het coronavirus hebben we een pak hockeyplezier gemist. Daarom hebben we een pak stages én clinics deze zomer om de verloren hockeymaanden een beetje te compenseren.

Stap voor stap wil de Stad Mechelen van de speel- en sportterreinen rookvrije plaatsen maken. Als Club willen wij dit initiatief graag ondersteunen door ook op onze terreinen reeds stappen te ondernemen om ze om te vormen tot een rookvrije zone.

Samen sporten en van hockeysport genieten is fijner in een rookvrije omgeving. Geen ongezonde rook rond het veld of aan de deuren van onze Club, geen peuken op de grond.  En, zeker zo belangrijk, indien onze jeugd minder in contact komt met rokende (jong)-volwassenen, zullen ze roken niet meer als iets gewoons aanzien.

Nee, onze Clubkleuren blijven blauw en rood, daar gaan we niets aan veranderen.

Wat we wel willen doen is onze Club duurzamer maken en samen met jullie bewuster omgaan met het milieu en het gebruik van plastiek.

 

Tennis Mechelen is een ambitieus project waarbij we, in samenwerking met TC Wingfield, alle inwoners van in en rond Mechelen de mooiste sport ter wereld willen laten beleven.

Zowel recreanten, occasionele competitiespelers als competitiebeesten kunnen vanaf nu inschrijven voor tennisles van topkwaliteit voor elk niveau

Bezoek alvast www.tennismechelen.be voor meer informatie en om in te schrijven voor de stages van de komende zomer!

Inschrijving Hockey Seizoen 2020-2021
Uitschrijving Hockey Seizoen 2020-2021
Aanmelding Nieuwe Starter (Hockey)
Inschrijving nieuwe manager, scheidsrechter of vrijwilliger
Inschrijving nieuw lid Club 708

Tennisveld Reserveren

Onze Sponsors

Kalender

KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41

© 2019, website powered by Twizzit.com