Log in
Bespeelbaarheid van de Velden

Velden MECH1 en MECH2 zijn goed bespeelbaar

Om je goed voor te bereiden op het hockeyseizoen 2019-2020  enkele belangrijke praktische mededelingen omtrent de uitschrijfprocedure, de lidgelden en de bekendmaking van de nieuwe jeugdploegen en trainingsschema’s.

PROCEDURE UITSCHRIJVING HOCKEYBOND

Je lidmaatschap bij onze en andere hockeyclubs blijft ongewijzigd doorlopen naar de volgende seizoenen tot na een schriftelijke opzegging van het lidmaatschap volgens de reglementen van de Koninklijke Belgische Hockeybond.

Leden die zich wensen uit te schrijven voor het komende seizoen 2019-2020 dienen dit uiterlijk op 30 juni 2019 per mail te melden aan onze secretaris (hendrik.biesemans@me.com). Een mondelinge melding aan de manager, trainer of kapitein van je ploeg volstaat niet om je op correcte wijze uit te schrijven! Nadat je uitschrijving ontvangen werd door onze secretaris, ontvang je per e-mail een bevestiging hiervan. Voor uitschrijvingen die pas ná 30 juni 2019 worden gemeld, geldt een administratieve vergoeding van €75.

LIDGELDEN

Vanaf 1 juli 2019 gelden nieuwe lidgelden voor hockeyleden op onze Club.  Deze nieuwe tarieven en andere details kan je terugvinden op onze website.

Wij versturen onze facturen in de loop van de maand juli 2019 via Twizzit. Je kan je factuur online inkijken en opvragen door in te loggen op Twizzit. Het niet ontvangen van de factuur via e-mail ontslaat je niet van de verplichting je bijdrage te betalen!

Leden die hun factuur niet betaald hebben vóór de start van het nieuwe hockeyseizoen, zullen niet opgesteld worden in een ploeg. Laattijdige betaling leidt tot een tijdelijke schorsing en een administratieve toeslag van €50. Zorg er dus voor dat je tijdig betaalt om vanaf de eerste speeldag mee te kunnen spelen.

Voor verdere vragen, gelieve contact op te nemen met eva.goossens@kmthc.be.

BEKENDMAKING PLOEGINDELING EN TRAININGSSCHEMA’S VOOR DE JEUGD

In de loop van de derde week van juni 2019 worden de indelingen van de jeugdploegen voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt via Twizzit en onze website (www.kmthc.be). Je krijgt dan ook meer info omtrent de samenstelling van de vernieuwde Sportieve Cel. De trainingsschema’s zullen beschikbaar zijn tegen eind juni 2019. Bij eventuele vragen in verband met de ploegindeling, gelieve je te richten tot je lijncoördinator.

Wij kijken alvast uit naar de start van het nieuwe seizoen!

Met sportieve groeten,

Hockeybestuur KMTHC

Even stoom afblazen na het seizoen?
Even een balletje slaan met vrienden en vriendinnen?
Graag eens een andere Club uittesten?

Kom dan naar de zomertrainingen op KMTHC!

WERELDKAMPIOEN!!!

Misschien zag ook jij Briels, Dockier, Boon, Van Aubel, Vanash, Denayer en de andere Red Lions aan het werk op het hockey wereldkampioenschap en Nederland verslagen in een super spannende finale? Wist je trouwens dat Sebastien Dockier zijn hockey carrière startte bij onze eigen KMTHC?

Dan heb ook jij zeker wel zin om het hockey te komen ontdekken op onze Club.

 

Tennis Mechelen is een ambitieus project waarbij we, in samenwerking met TC Wingfield, alle inwoners van in en rond Mechelen de mooiste sport ter wereld willen laten beleven.

Zowel recreanten, occasionele competitiespelers als competitiebeesten kunnen vanaf nu inschrijven voor tennisles van topkwaliteit voor elk niveau

Bezoek alvast www.tennismechelen.be voor meer informatie en om in te schrijven voor de stages van de komende zomer!

Eurohockey Championships Antwerp 2019
16-25 Augustus - Wilrijkse Plein, Antwerp

Kleur die tribunes rood en schreeuw ze naar Goud! Video

Info en Tickets: http://www.belfiuseurohockey.com/nl/

 

Het behalen van het diploma van theoretisch outdoor scheidsrechter werd recent door de KBHB verplicht voor alle spelers vanaf U14. Voor meer details zie Arbitrage

ONZE HOOFDSPONSOR

Aanmelding Nieuwe Hockey Starters
Inschrijving Nieuwe Leden 2019-2020

Tennisveld Reserveren

Teams @ KMTHC
IK BEN OP ZOEK NAAR
Onze Sponsors
Sponsor in de kijker

Kalender

KMTHC vzw    |    Zemstseweg 39   |   2811 Hombeek   |   Tel: 015/ 42 02 41

© 2015, website powered by Twizzit.com